Tarih: 27.06.2014 12:10

Esenyur'da Özel Programlar

Facebook Twitter Linked-in

İftar sofrasında vatandaş ile bir arada olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçenin 20 mahallesinde,Ramazan Ay’ı boyunca iftar sofralarında halk ile birlikte orucunu açacak.

Dolu Dolu Ramazan Akşamları

Esenyurt Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar sofrası ardından, Ramazan sohbetleri, konser, orta oyunu, tiyatro, tasavvuf müziği, seminer ve söyleşiler ile vatandaşa keyifli bir Ramazan Ay’ı yaşatacak. Ayrıca, Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Ramazan kumanyası adreslerine teslim edilecek. İlçenin farklı noktalarında bulunan duraklarda işten dönenler için çorba çeşmeleri konuşlandırılarak iftar saatine geç kalan vatandaşlara kolaylık sağlayacak.

Esenyurt Belediyesi geleneksel Ramazan eğlencelerinin yaşatılması ve halkın Ramazan akşamlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri amacıyla düzenleyeceği Ramazan etkinlikleri ile Esenyurtlu vatandaşlar 11 ayın sultanı Ramazan’ı birlik, beraberlik ve kardeşlikduyguları içerisinde yaşama imkânı bulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —