ESENYURT GAZETESİ 28.06.2014 12:23:00 207 0

Esenyurt Türkiye'yi Yatsıtıyor

Esenyurt İl Dernekler Birliği ve Esenyurt Belediyesi tarafından bu yıl 4’ncüsü gerçekleşen il dernekleri futbol turnuvası teşekkür yemeği ve ödül töreni gerçekleşti.

Esenyurt Türkiye
 Nikâh Sarayı Vip salonunda gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Abdurrahman Ada, Belediye meclis üyeleri, başkan danışmanları, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve turnuvada dereceye giren takımların futbolcuları katılım sağladı.


'ESENYURT, TÜRKİYE’Yİ YANSITIYOR”

Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı ve Erzurum Derneği Başkanı Murat Baduralkan yaptığı açılış konuşmasında, kardeşliğe ve birliğe vurgu yaptı. Baduralkan, “ İl dernekler birliği olarak düzenlemiş olduğumuz 4’ncü futbol turnuvası, ilçede barış kardeşlik ve derneklerin etkinlikleri ile vatandaşlar arasında iyi diyaloglar kurulmasına vesile olmuştur. Esenyurt Belediyesinin destekleri ile gerçekleştirdiğimiz bu turnuva, yabana atılır bir turnuva değildir. Bu turnuva gerçekten bir bütün halinde Türkiye’yi Esenyurt’a yansıtan kardeşliği, dostluğu ve arkadaşlığı mahalleye indiren bir turnuvadır. Maçlarda çaba gösteren tüm sporcu kardeşlerime ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


“ESENYURT İÇİN GÜZEL OLDU”

Baduralkan ardından söz alan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, iller arasında sağlanan dayanışmadan dolayı tüm dernekleri tebrik etti. Süleymanoğlu, “ Esenyurt ’ta 4 yıldır yapılan iller arası futbol turnuvası ile bir araya gelerek centilmence ve dayanışma içerisinde bu turnuvayı geleneksel hale getirdiniz. Esenyurt için bu çalışma çok güzel oldu. Bu vesile ile il dernek başkanlarına ve yöneticilerini, futbolcu kardeşlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.


'Başkanlar tebrik etti'

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Abdurrahman Ada’da söz alarak kısa birer konuşma yaptılar. Karakaş ve Ada, turnuvaya katılım sağlayan dernek yöneticilerini, futbolcuları, ilk üç sıraya giren ve centilmen seçilen takımlar; 1’nci Ardahan Kültür Evi, 2’nci Sivas Derneği, 3’ncü Erzurum Derneği ve Centilmen seçilen Van Derneğini tebrik ettiler.

Programın final bölümünde takımlara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Buna göre turnuva birincisi olan Ardahan Kültür Evi’nin ödülünü Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, ikinci Sivas Derneği’nin ödülünü Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, üçüncü Erzurum Derneği’nin ödülünü Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, turnuvanın en centilmen takımı Van Derneği’nin ödülünü Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Murat Baduralkan takdim etti.

 

EN İYİ KALECİYE ELDİVEN, GOL KRALINA KRAMPON

Ayrıca turnuvanın en başarılı kalecisi olan Ardahan Kültür Evi kalecisi Serkan Değirmenci ve en çok gol atan futbolcu Van Derneği futbolcusu Hasan Yılmaz’a meclis üyeleri tarafından eldiven ve krampon hediye edildi. 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


LİSANSÜSTÜNDE TOPLAM 1680 MEZUN…

Milletvekili Özgün'den Esenyurt’a Destek Ziyareti

Çalık; Kaynakların Adil Dağıtımı Temel Meselemizdir

Ergin’den Kadın Meclisine Ziyaret…

Sofram’ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya, 6’ncı kez MasterChef Türkiye’de

Altın Adam İle Gelen Yenilik Rüzgârı...

Asgari ücretle çalışan biriyle evlenir miydiniz?

Bakırköy Belediyesi Can Dostlarının Yanında

DÜNYACA ÜNLÜ YAZARDAN YENİ KİTAP, AFFETMEK...

Esenyurt’tan Türkiye’ye Barış Ve Kardeşlik Mesajı

Çalık'tan Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı

Güner'e Esenyurt Belediyesi'nde kritik görev...

Abdullahoğlu; Esenyurt'taki STK'la Eşit Mesafede Olacağız

Aslolan Şampuanın Saçı Yıkaması Değil, Saç Kökünü Beslemesidir

Bozkurt; Yeniden Başkan Seçildi

Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.