Tarih: 01.01.0001 00:00 95

Ziyaretçi Akını Sürüyor

Yerel seçimlerin üstünden 3 ay geçmesine karşın Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e yapılan kutlama ziyaretleri hız kesmiyor.

Ziyaretçi Akını Sürüyor
 Önceki gün Akgün’ü ziyaret edenler arasında kısa süre önce özgürlüğüne kavuşan Balyoz Davası hükümlüsü emekli Koramiral Kadir Sağdıç, önceki dönem Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve 17. ve 18. Dönem Milletvekilleri Yaşar Albayrak vardı. Akgün’ün ilk ziyaretçisi Küçükçekmece Belediye eski Başkanı Aziz Yeniay'dı. 5’inci kez seçimleri kazanan Akgün’ü tebrik eden Yeniay, “Yeni dönemde de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Sağdıç Paşa ile sohbet
Akgün’ün bir diğer önemli ziyaretçisi de, geçtiğimiz günlerde Anayasa Mahkemesi tarafından serbest bırakılmasına karar verilen Balyoz Davası hükümlüsü emekli Koramiral Kadir Sağdıç’tı. Geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Akgün, Sağdıç Paşa ile uzun süre sohbet etti. Mali Müşavirler Derneği Genel Başkanı Server Gökmen ve ilçe temsilcilerini de kabul eden Akgün, Gökmen’e bir Atatürk portresi hediye etti. Yoğun ziyaret gününün son ziyaretçisi ise, Kırklareli Kavaklı Belediye Eski Başkanı İnci Tunç oldu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.