Tarih: 01.01.0001 00:00 161

Yükselir’in Acı Günü

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir’in bir süredir Acıbadem Halkalı Hastanesi'nde tedavi gören babası Hamdi Yılman 85 yaşında yaşamını yitirdi.

 Yükselir’in Acı Günü
 Cenazeye katılım yoğundu

85 yaşında hayatını kaybeden Yılman’ın Avcılar ilçesi Ambarlı Camii'nde kılınan cenaze namazına katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, babasını kaybeden gazeteci Sevilay Yükselir ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kılman’ın cenazesi Büyükçekmece Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Bahçeşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Şişli eski Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Sabah gazetesi köşe yazarları ve Yükselir ailesinin yakınları katıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.