Tarih: 01.01.0001 00:00 109

Göz Kamaştıracak Cami

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Mimarisi ile göz kamaştıran Yahya Çavuş Camii en kısa sürede tamamlanarak bölge halkının ibadetine açılacaktır” dedi. Akgün, yapı devam eden Pınartepe Mahallesi Yahya Çavuş Camii

Göz Kamaştıracak Cami
 Tarihi Mimariye Sahip

Büyükçekmece’de halen yapımı süren 6 adet cami inşaatı bulunduğunu belirten Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmece Belediyesi ve hayırsever vatandaşların desteğiyle çok güzel bir camii inşaatına daha başladık. Caminin en kısa bir sürede bitirilecektir. Ekonomik şartlarımız ne olursa olsun, halkın ihtiyaçlarını karşılamak belediye başkanı ve belediyeciliğin asli görevidir. Yahya Çavuş Cami tamamlandığı zaman adından söz ettirecektir. Çünkü tarihi camilerimizi aratmayacak nitelikte bir mimariye sahip” dedi.

Önemli İhtiyacı

Pınartepe Mahallesi’nin çok hızlı geliştiğini ve bununla birlikte artan bir nüfus yoğunluğu yaşandığını ifade eden başkan Akgün açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Belediye olarak bizlerin görevi artan nüfusun ihtiyaçlarına en hızlı biçimde cevap vermektir. Bu bölgede de vatandaşlarımızın önemli ihtiyaçlarından bir tanesi camidir. Yahya Çavuş Camii bu anlamda önemli bir açığı kapatacak. Şimdiden bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.