Tarih: 01.01.0001 00:00 171

“Ailem Büyüklüğünü Gösterdi”

Kordonboyu’nda 5000’den fazla Büyükçekmeceli ile birlikte orucunu açan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Bu akşam görüyorum ki, Büyükçekmece ailem büyüklüğünü bir kez daha gösterdi” dedi.

“Ailem Büyüklüğünü Gösterdi”
 Büyükçekmece Belediyesi’nin Ramazan ayı başından bu yana sürdürdüğü mahalle iftarları sürüyor. Atatürk Mahallesi Kordonboyu’nda gerçekleşen iftara rekor katılım olması dikkat çekti.

5000 bin kişilik iftar

5000 bin kişilik iftar sonrasında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece halkıyla birlikte orucumuzu açmanın mutluluğu içindeyim. Ramazan ayında bundan daha güzel manzara olamaz. Büyükçekmece benim büyük bir ailem. Beraber büyüdük, beraber başardık ve yine beraber çok daha büyük başarılara imza atacağız. Hep beraber çağdaş, gelişmiş, eğitim ve kültür seviyesi yüksek bir Büyükçekmece yarattık. Dünya kenti haline getirdik ve bu yolda sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“İhtiyaç sahiplerine yardım”

Ramazan ayında herkesin çevresindeki ihtiyaç sahiplerine el uzatması ve yardımlaşma içinde olması gerektiğini hatırlatan Akgün şöyle konuştu; “İhtiyaç sahibi olan insanlarımıza hep birlikte yardım eli uzatalım. Savaştan kaçıp ülkemize sığınan Suriyeli mülteci kardeşlerimiz var. Durumları iç açıcı değil. Maalesef İstanbul’un her yerinde bu manzara ile karşılaşıyoruz. Çocukları ile birlikte dileniyorlar. Allah hiç kimseyi aşsız, işsiz ve en önemlisi de vatansız bırakmasın. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ihtiyacı olanlara yardım elimizi uzatacağız. Sizlerle elinizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım elinizi uzatın. Ramazan ayında yapılabilecek en önemli ibadet yoksula, düşküne yardım etmektir. Bu duygu ve düşüncelerimle Ramazan ayının tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diyorum.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.