Tarih: 01.01.0001 00:00 361

Sanayiciler Fevzihocada Buluştu

İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi başkanı Adnan Keleşoğlu, Fevzihoca restaurantta düzenlediği iftar yemeğinde Sanayici işadamlarını ve ilçe protokolünü ağırladı.

Sanayiciler Fevzihocada Buluştu
Beylikdüzü Fevzihoca Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde Beylikdüzü Organize Sanayi bölgesi sanayicilerinin yanı sıra, ilçe protokolü ile bir araya gelen BOSB yönetim kurulu başkanı Keleşoğlu, misafirleri ile tek tek ilgilendi.


Beylikdüzü belediye başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmasında Sanayicilerle çıkarlarımız birdir dedi...


'Elimizden gelen her şeyi yapacağız, bütün kapıları açacağız, Ortak masalar oluşturup, Beylikdüzünü birlikte yöneteceğiz dedi'...




'Keleşoğlu hayır diledi'

İftar sonrasında misafirlerine kendileriyle birlikte aynı sofrayı paylaştıkları için teşekkür eden, Keleşoğlu, “Geleneksel hale gelmiş iftar yemeğimizde amacımız, ailelerimiz ile kaynaşmaktır” dedi. Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili iyi dilek ve temennilerde bulunan BOSB Yönetim kurulu başkanı Keleşoğlu, “ Saygı ve hoşgörü çercevesinde geçmesini dilediğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonucu ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.



'İmamoğlu menfaatlerim ortak'

İftar yemeğine katılarak sanayicilerle buluşan Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, “Paylaşması en güzel olan anlardan biri olan Ramazan bereketiyle iftar sofrasını sizlerle paylaşmanın huzuru içindeyiz. Kendilerini ilçemize istihdam anlamında büyük bir artı sağlamaktadır. Bu güzel ayda paylaşılması gereken birlikteliğe önem vermektir. İstanbul’un 2 büyük organize sanayisinden biri olan önemli firmaları içinde barındıran önemli bir kurumumuz, biz öneminin farkındayız'




Ortak masalar kuracağız
Kurumumuzun sadece sanayi kurumlarından oluşan bir ortam değil, STK gibi her ortamdan sorumlu ve her ortamda mesuliyet hisseden, her konuya kendisini katması gerektiğini düşünen bir yapıda olduğunu düşünüyorum. Bu yönde elimizden gelen her şeyi yapacağımızı, bütün kapıları açacağımızı, Ortak masalar oluşturacağımızı ve o masalarda yaşadığımız ilçenin, ilin hatta ülkemizin bütün sorunlarını hep beraber konuşacağımızın sözünü buradaki bütün sanayici dostlarımızla paylaşmak isterim' 




İmamoğlu, destek istedi
Eğer olaya bir bütün fotoğraf olarak bakmazsak huzurlu olmamız mümkün değil, çıkarımız bir, bu ülkenin bu milletin birlik ve beraberlik içerisinde hayatlarını sürdürmesi konusunda başarılı olan herkesi alkışlamak gerekir, biz başarılı olmak istiyoruz sanayicilerimiz başarılı olmak istiyor, toplumun tüm katmanları başarılı olmak istiyor. İşte tamda bu güzel ayda, bu paylaşım soframızda söylememiz gereken şudur lütfen birbirimizi destekleyelim, bu manada katkı ve desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden önümüzdeki ramazan ayının tüm günleri ve bayramınız mübarek olsun” dedi. 


Beylikdüzü Haber Merkezi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.