Tarih: 01.01.0001 00:00 241

Yeryüzü Sofrası İftarı

Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Gençlik Kolları ile Atalay Caddesi Gençliği, Ramazan ayı dolayısıyla Yeryüzü Sofrası iftarı düzenledi. İncirtepe Mahallesi Atalay Caddesinde gerçekleşen programa CHP’li işadamı Çetin Çapan ve Esenyurt

Yeryüzü Sofrası İftarı
 Çetin Çapan’a sevgi gösterisi

Programa her kesimden vatandaşın yoğun ilgisi görülürken, Çetin Çapan sevgi gösterileri ile karşılandı. Çapan programa katılım sağlayan bütün vatandaşlar ile tek tek ilgilendi ve iftar yemeğinin dağıtımında bizzat yer aldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çapan, her kesimden vatandaşın derdini dinledi, çocuklar ile şakalaştı.

Elleri ile servis yaptı

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen'in de katıldığı organizasyonda kardeşlik ve birlik mesajları verildi. Çorba kazanının başına geçerek herkese çorba servisi yapan Çetin Çapan; 'Bu kardeşlik sofrasında bizimle ekmeğini paylaşan herkesten Allah razı olsun' dedi. Son zamanlarda cami kundaklanması, uyuşturucu sorunu gibi dertlerle boğuşan Esenyurtlular, Yeryüzü Sofrası iftarlarının başka mahallelerde de sürmesi gerektiğini belirtti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.