Tarih: 17.07.2014 14:19

Geleceğe Dönük Planlar

Facebook Twitter Linked-in

 Her akşam bir mahallede Büyükçekmece ailesiyle birlikte iftar açan Başkan Akgün, bu kez Kumburgaz sakinleri ile iftar sofrasında buluştu.

Yoğun bir katılımın olduğu mahalle iftarında konuşan Başkan Akgün, Ramazan ayında durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım edilmesi gerektiğini belirtti.

“Kalıcı planlar olacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, verilen sözlerin sözde kalmayacağını sözlerine ekleyerek şunları ifade etti, “Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz,  Güzelce’nin TEM ile E5 arasında yeni plan çalışması yapıyoruz. Yeni planları ileriye dönük düşünüyoruz. Büyükçekmece ilçesinin tamamında ama özellikle Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz,  Güzelce bölgesinde sizleri çok daha mutlu edecek, sizlere daha fazla imkan, daha çok rant sağlayacaktır. Arazinizin, arsanızın değerini artıracak bir planı Büyükşehir Belediyesi, Büyükçekmece belediye meclis üyelerimiz ve belediyemizin bütün ekibiyle birlikte ortaya koyacağız. Günü kurtarmak amaçlı değil, geleceğe yönelik, kalıcı planlar olacak. Onun üzerinde çalışıyoruz. Bu güne kadar ne yapıldıysa bundan sonra daha iyisini yapacağız. Çünkü bizim tek amacımız sizleri mutlu etmektir.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —