Tarih: 17.07.2014 18:08

Şehit Ve Gazi Yakınları Unutulmadı

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen iftar programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, İlçe Müftüsü Mehmet Müftüoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

“Sıkıntılarda yanınızdayız”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu iftar programında yaptığı konuşmasında Rabbim tuttuğunuz orucu kabul etsin. Kaymakamımız, Emniyet müdürümüz,milli eğitim müdürümüz,müftümüz yani kısacası devlet buradadır.Halkın temsilcisi olarak bizlerde buradayız. Ne ihtiyacınız ne sıkıntınız olursa yanınızdayız. Biz devlet ve hükümet olarak sizlerle her zaman beraberiz” dedi.

Daha özgür ve rahat hayat sundu

Başkan Kadıoğlu ardından söz alan Kaymakam Ekrem İnci yaptığı konuşmasında, “Belki ulaşamadığımız aileler olabilir ama her zaman yanınızdayız. Kapılarımız size her zaman sonuna kadar açıktır. Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na sizleri burada buluşturduğu için teşekkür ederim. Şehitlerimiz bizlerin daha rahat daha özgür yaşayabilmesi için canlarını vermiştir.Onlarolmasaydı burada güven içinde iftar yapamamazdık.  Rabbim şehitlerimizin şefaatlerini bizleride nasip etsin.'dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —