Tarih: 21.07.2014 11:10

Basın İftarda Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğine gazetecilerin katılımı oldukça yoğun oldu. İftar yemeğine, ünlü yazar Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz ve eşinin yanı sıra bazı gazetelerin imtiyaz sahipleri de katıldı.

Büyükçekmece hizmetlere devam ediyor

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, davete katılan gazetecilere teşekkür ederek; “Biz Büyükçekmece’de Ramazan’ı bir festival havasında geçiririz. Zenginden alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Mağdur olan insanlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. İşsiz olanlara iş bulmak için çaba sarf ediyoruz. Sadece bu Ramazan ayında 100 işsiz vatandaşımıza iş bulduk. Binlerce yurttaşımıza sosyal yardımlarımızı ulaştırdık. Ayrıca düzenlediğimiz mahalle iftarları ve büyük halk iftarı ile de, Büyükçekmece ailemle aynı sofralarda, birlik ve beraberlik duygusu içinde iftarımızı yaptık. Ramazan ayının bütün güzelliklerini ve manevi hazzını yine hep birlikte yaşadık. Bu anlamda Büyükçekmece’de Ramazan ayı bir bayram, festival havasında geçer” diye konuştu.

Suriyelilerde unutulmadı

Ramazan ayında bölgemizdeki Suriyelilere de yardım eli uzattıklarını belirten Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “ Devlet denetiminde olmayan, poliste kaydı bulunmayan Suriyelileri tespit ettik. Onlara da sosyal yardımlarımızı ulaştırdık. Önümüzde mübarek Kadir Gecesi var. Kuba Cami’nin avlu, şadırvan ve ek hizmet binalarını tamamladık. Kadir Gecesi camimizin açılışını yapacağız ve iftar yemeğimizi de burada yiyeceğiz. Kadir Gecesi Kuba Camii’nden televizyonlar canlı yayınlanacak. ”

Geceye katılan gazeteciler memnuniyetlerini dile getirirken, gazeteci Halil Erem Yerli, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e kendisi için yazdığı şiiri armağan etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —