Tarih: 01.01.0001 00:00 132

İhtiyaç Sahibi Ülkelere Yardım

Yıl boyunca ihtiyaç sahibi ülkelere yardımlarına devam eden İhlas Vakfı Ramazan ayında hayırseverlerin de katkılarıyla yardımlarını daha da arttırdı.

İhtiyaç Sahibi Ülkelere Yardım
 Afrika’da sayısız ülkeye yardım götüren İhlas Vakfı, bu yıl Afganistan’da da önemli organizasyonlara imza atıyor.

İpek Yolu Vakfı Önemli Rol Üstleniyor.  

İhlas Vakfı’nın Afganistan’daki yardım organizasyonlarında Afganistan’da faaliyetlerini sürdüren İpek Yolu Vakfı’ndan destek alıyor.  

Üniversite eğitimini Türkiye’de alan ve bu süreçte İhlas Vakfı yurtlarından kalan Afgan gençlerinin ülkelerine döndükten sonra kurdukları bir vakıf olan İpek Yolu Vakfı, Afganistan’daki önemli sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor.

İhtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştı

Vakfın başkan yardımcısı olan aynı zamanda Afganistan’da bulunan 11 öğrenci yurdunun koordinatörü Abdülhakim Mahdum yapılan yardımlar hakkında kısa bilgiler verdi.  

İhlas Vakfı ile koordineli olarak yardımları yaptıklarını belirten Mahdum, özellikle Afganistan’ın kuzeyindeki köylerde yaşayan yüzlerce yoksul ve ihtiyaç sahibi Afgan’a Türkiye’den gelen yardımları ulaştırdıklarını belirtti.

Ramazanla birlikte yardım akışında artış olduğunu vurgulayan Mahdum, 2005 yılından bu yana gerek Ramazan ayında ve Kurban Bayramı’nda olsun gerekse diğer zamanlarda da yardımların düzenli olarak devam ettiğini söyledi.

İhlas Vakfı’nın hayırseverlerle birlikte yüzlerce Afgan’a ulaştığının altını çizen Mahdum, İhlas Vakfı’nın kurucusu Merhum Enver Ören’e, İhlas Vakfı camiasına ve yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere Afgan halkı adına teşekkür etti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.