Tarih: 01.01.0001 00:00 291

Yerel Basın Hakettiği Yere Gelecek

Parola Bahçeşehir Gazetesi yöneticileri Yerel Basın Birliği genel merkezini ziyaret etti.

Yerel Basın Hakettiği Yere Gelecek

Derneğin Beylikdüzü'nde bulunan merkez ofisinde gerçekleşen buluşmada, Parola Bahçeşehir Gazetesi imtiyaz sahibi Hakan Zat ve genel yayın yönetmeni Zerrin Eroğlu Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ile bir araya geldi. Son derece verimli geçen görüşmelerde, yerel basın sektörünün yaşadığı sorunlar, işten çıkartılan ya da geçici süre işsiz kalan basın emekçilerinin karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve gelecek döneme dair proje ve planlar değerlendirildi.

 

“Yerel Basın Performansı”

Yerel Basın Birliği'nin Türkiye'de faaliyet gösteren tüm yerel gazeteleri kapsayan bir formatta düzenlediği basın performans yarışmasının da gündeme alındığı sohbet toplantısında, derneğin kısa vade içinde gerçekleştirmeyi düşündüğü yeni atılımlar masaya yatırılırken, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan 3. Türkiye Yerel Basın başarı Ödülleri ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

''Engelliler için gazetecilik eğitimi''

Parola Bahçeşehir gazetesi yöneticilerinin ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, Parola Bahçeşehir Gazetesi'nin sadece üçüncü bölgede değil, İstanbul genelinde, hatta Türkiye düzeyinin üzerinde bir yayın kalitesine sahip olduğunun altını çizerek, Parola markasının dernek çatısı altında bulunmasından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Çok yakın bir süre sonra hayata geçirilecek ''Engelliler için gazetecilik eğitimi'' projesinde Parola Bahçeşehir Gazetesi'nin kamuoyu yaratma potansiyeline çok güvendiklerinin de altını çizen Karayün, nitelikli gazeteci meslektaşlar ile yerel basının hakettiği yerlere çok daha hızlı şekilde taşınacağını söyledi.

 

YBBD Haber Merkezi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.