Tarih: 01.01.0001 00:00 205

Arev Vakfı İftar Programında Buluşturdu

Arev Vakfı tarafından Beylikdüzü ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Arev Vakfı İftar Programında Buluşturdu
 Merkezi Beylikdüzü ilçesinde bulunan Arev Vakfı tarafından verilen iftar yemeğine, Beylikdüzü Kaymakamı A.Mesut Demirkol, daire amirleri ile birlikte, meclis üyeleri,  iş adamları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları yoğun olarak katıldı. İftar yemeği Kaya Ramada Otelde düzenlendi. Bu Şehrin Sokağında 29 Yıldır, adım adım dolaşarak, herkesin elini sıktık. Arev yönetim kurulu başkanı ve Beylikdüzü kurucu belediye başkanı İş Adamı Vehbi Orakçı yapmış olduğu selamlama konuşmasında, “sizleri burada ağırlamaktan son derece onur ve mutluluk duyuyoruz. Her anımızı acı ve tatlı günümüzde paylaşmayı bir görev kabul ediyoruz” dedi.

Orakçı, “ ilçeye hizmet yapma imkânını bulduk ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu şehrin sokağında, 29 yıldır arşınlayarak, her sokağını taradık ve herkesin elini sıktık dedi. Beylikdüzü ilçesinin nitelikli, kaliteli, eğitimli, nezih insanların oturduğu bir ilçe, bu ilçeye hizmet etmekten ise son derece memnun olduğunu ifade etmek istiyorum dedi. Türkiye de bereketli sofralar kurulmaya devam ediyor ve devam edecek sözleri sonrasında, dünya da olan gelişmelere dikkat çekti. Ramazan aylarında özellikle dünyanın dört bir yanında akan kanlara değindi. Orakçı akan kanlardan çok acı duyduğunu ifade etti. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.