Tarih: 31.07.2014 11:48

Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan Bayramı’nda da tatil yapmayarak ilçeyi adım adım gezdi. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Başkan Akgün, zaman zaman vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

Bayramın ilk günü Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni yapılan binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçeyi gezen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün bu tavrı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.


Bayram hediyesi tekerlekli sandalye oldu

Bayramının ilk günü öğleden sonra bayramlaşma ziyaretlerine Büyükçekmece merkezde başlayan Akgün, esnafı, kahvehaneleri ve işyerlerini ziyaret etti. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bayramlaşan Akgün, yaşlı ve hastaları da unutmadı. Yatalak durumda olan hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden Başkan Akgün, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan bir vatandaşa aynı gün sandalyesini teslim etti.


İlçe halkı takdirle karşıladı

Akgün, bayramın ikinci ve üçüncü gününde ise Kamiloba, Celaliye, Kumburgaz, Güzelce, Mimarsinan, Tepecik başta olmak üzere ilçenin mahallelerini dolaştı. Bayramlaşma ziyaretine gittiği mahallelerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Akgün, vatandaşlara bayram şekeri ve kolonya ikramında da bulundu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün bayramda tatil yapmak yerine bayramını ilçe halkıyla birlikte geçirmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 5 kez üst üste seçim kazanmış ve seçimden yeni çıkmış bir belediye başkanı olarak, yeni seçilmiş bir belediye başkanın heyecanı ile, halkla iç içe olmasının örnek bir davranış olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Akgün ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —