Tarih: 11.08.2014 16:29

Gençlere Desteğe Devam..!

Facebook Twitter Linked-in

 Karadeniz Uğurladı

Kampa katılacak gençlerimizi ve velilerini uğurlayan Karadeniz tüm Küçükçekmecelilere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, “Hocalarınızın sözünden çıkmayın. Kazasız, belasız, eğlenceli ve öğretici bir kamp geçirmenizi umut ediyorum. Yolunuz açık olsun.”dedi.

Doğayla iç içe, birbirinden renkli yarışmalar ve aktivitelerin düzenlediği kamp boyunca öğrenciler ve aileleri arasındaki bağın güçlenmesi amaçlanıyor. Anne-kız ve baba-oğul kampları ile ebeveynler iş temposundan biraz uzaklaşıp çocuklarıyla keyifli vakit geçirme imkânı da buluyorlar.

 

Eğitici ve öğretici gençlik kampı

Dev salıncak, tırmanma duvarı, bisiklet, trapez, langırt, kano, tahta bacak, okçuluk, satranç turnuvaları, kitap okumaları, gece yürüyüşleri, sabah sporları ve daha birçok faaliyeti de içinde barındıran gençlik kamplarında öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.

Gençlik kamplarının belirlenmiş son tarihleri şunlar: Erkek Grubu: 11-15 Ağustos Baba-Oğul Grubu: 16-17 Ağustos Kız Grubu: 18-22 Ağustos Kız Grubu: 25-29 Ağustos Anne-Kız Grubu: 30-31 Ağustos 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —