Tarih: 01.01.0001 00:00 127

İstanbul Şampiyonu Nereden Çıktı?

Bahçeşehir Spor Merkezi (BES) İstanbul Minikler Tekvando Şampiyonu çıkarttı.

İstanbul Şampiyonu Nereden Çıktı?
 Başakşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan BES’te hazırlanan Hande Akyol, ‘2014 yılı İstanbul Minikler Tekvando Şampiyonası’nda rakiplerini yenerek, İstanbul Şampiyonu oldu.

İstanbul Minikler Tekvando Şampiyonası 15-16-17 Ağustos tarihleri arasında Sarıyer Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonunda düzenlendi.  Türkiye seçmelerinde birinci olan Hande Akyol, Bahçeşehir Spor Merkezi’nde bir buçuk senedir hazırlanıyordu.  Başakşehir’de oturan 2002 doğumlu Hande Akyol bu sene içersinde düzenlenen ‘İstanbul Minikler Tekvando Şampiyonası’nın ilk seçmelerinde de 3. olmuştu.

Bahçeşehir Spor Merkezi’nde hazırlıklarını yapan genç sporcular Akyol’un da aralarında bulunacağı takımla ‘Türkiye Minikler Tekvando Turnuvası’na katılacak. 6-7-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva Konya’da yapılacak.

‘Amacımız şampiyon yetiştirmek’

Bahçeşehir Spor Merkezi’nde Hande Akyol gibi genç sporcuları yetiştiren Antrenör Ramazan Budak Başakşehir’den şampiyon çıkarttıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Antrenör Budak: “1,5 senedir yapmış olduğumuz düzenli ve programlı çalışmaların neticesini almaya başladık.  Bahçeşehir Spor Merkezi’nin bizlere sunduğu konforlu ortamı, Başakşehir Belediyesi ve BES yöneticilerinin destekleriyle bu neticeyi aldık. Amacımız Belediyemizin, Başakşehirimizin tanınmasına vesile olabilmek. İlçemizde Şampiyon sporcular yetiştirebilmek.”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.