GÜNCEL 21.08.2014 11:16:00 120 0

Tatil bitmeden NG Sapanca’nın bakım ve masajlarıyla yenilenin

Yemyeşil bir doğanın içinde konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, dinlendirici mesaj terapileri ve bakım kürleriyle güneşin yıpratıcı etkisi sonucu nem dengesi bozulan ciltlerini yaz bitmeden tazelemek ve kış öncesi tatil yorgunluğun

Tatil bitmeden NG Sapanca’nın bakım ve masajlarıyla yenilenin
 Yaz tatilinde yaşanan hareketli günler vücudu yorarken, güneş ve deniz de cildi yıpratıyor. NG Sapanca Wellness & Convention, dinlendirici mesaj terapileri ve bakım kürleriyle güneşin yıpratıcı etkisi sonucu nem dengesi bozulan ciltlerini yaz bitmeden tazelemek ve kış öncesi tatil yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenleri bekliyor.

 

Doğanın mucizeleriyle kendinizi şımartın

NG Sapanca Wellness & Convention’ın spa merkezi Aliva SPA’da doğanın mucizeleriyle bilimin sunduğu imkanlar bir araya geliyor. Aliva SPA’da uygulanan vücut bakımları arasında birçok seçenek bulunuyor. 20 dakikalık Yenileyici Peeling Bakımı, cildi ölü derilerden arındırarak parlak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Rasul kabininde uygulanan Termal Çamur Bakımı’nda, çamur cildi temizlerken aynı zamanda nem ve mineral dengesini düzenliyor ve vücutta hoş bir koku bırakıyor. Renk ve su terapisi özellikli sarmalama yatağında uygulanan Dengeleyici Yosun Bakımı ise, vücut ödemini atmaya ve sıkılaşmaya yardımcı oluyor.

 

Cilde hayat veren cilt bakımları arasında yer alan Mevsimsel Cilt Bakımı, özellikle Sonbahar öncesi cildi mevsim değişikliğinin yol açabileceği yıpranmalara karşı koruyor. Aliva Spa’nın en özel ve yoğun cilt bakımı olan Aliva Secret Cilt Bakımı ise, özellikle stresin ciltte bıraktığı izleri onararak cildin performansını artırıyor. Aliva SPA’da uygulanan aromatik masajlar da,  kan dolaşımını artırıyor, hücre ve dokuları canlandırıyor, kas gerilimini azaltıyor. Aliva SPA’da ayrıca Türk hamamı, Fin Saunası, kar çeşmesi, macera duşları ve keyif havuzu gibi bedeninizi ve ruhunuzu dinlendiren birçok seçenek bulunuyor.

 

Sapanca’da yemyeşil doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention’da, spa’nın gücüyle sonbahara tazelenerek girebilirsiniz. 

 

NG Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya

Tel: 0264 242 56 00

 

 

NG Hotels hakkında:

Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren NG Hotels grubu, turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya’da NG Harlek Thermal Resort & SPA’yı hizmete açarak başladı. Ardından 2008 yılında Sapanca’da NG Sapanca Wellness & Convention otelini açan NG Hotels, burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla 7 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye’de 7 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaştı.


NG Sapanca Wellness & Convention otelinin 2013 yılında TripAdvisor kullanıcılarının oylamasıyla “Mükemmellik Sertifikası”na layık görülmesi, hemen ardından “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2013” araştırmasının sonuçlarına göre Doğa Turizmi İşletmeleri ve Sağlık Turizmi İşletmeleri adlı iki farklı kategoride birincilik, Kongre Otelleri Kategorisi’nde ise ikincilik ödülünü kazanması ile NG Hotels, hizmet kalitesini  kanıtlamış oldu.

 

Türkiye'nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Zincirin üçüncü halkası olan NG Afyon Wellness & Convention 2012 yılı Haziran ayında hizmete girdi. Kısa zamanda başarıya ulaşan NG Afyon, 5 kalite belgesine birden sahip oldu. NG Hotels, ileriki dönemlerde ise farklı illerde yeni otel projelerine başlamayı planlıyor.

 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.