Tarih: 01.01.0001 00:00 209

Yaşlılarla Güzel Bir Gün

ESAYDAM Pasta ve Kurabiye Kursu’nda öğrenim gören kursiyerler hazırladıkları kurabiye börek ve pastalarla, Darülaceze’de bulunan büyüklerine ziyarette bulundu.

Yaşlılarla Güzel Bir Gün
 Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ESAYDAM’da verilen pasta ve kurabiye kursunda hanımlar, çeşitli motiflerle pasta ve kurabiye hazırlamayı öğreniyorlar. Kursiyerler bu sefer kurabiyelerini özel bir gün için hazırladılar. Okmeydanı’nda bulunan Darülaceze’ye giden kursiyerler burada bulunan yaşlı vatandaşlara hem ziyarette, hem de ikramda bulundular.


YAŞLILARLA GÜZEL BİR GÜN

ESAYDAM Koordinatörü Meryem İnat, Pasta ve Kurabiye Kursu Eğitmeni Burcu Yavuz ve kursiyerler tamamen kendi elleriyle hazırladıkları pasta ve kurabiyeleri Darülaceze’de bulunan yaşlı vatandaşlara ikram ederek bir sosyal sorumluluk projesine destek vermenin mutluluğunu yaşadılar. Onlarla birlikte oturup sohbet eden kursiyerler, Darülaceze’de güzel bir gün geçirdiler.


REHABİLİTASYON MERKEZİNİ GEZDİLER

Kursiyerler son olarak Darülaceze’de bulunan Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret ettiler. Rehabilitasyon merkezinde geri dönüşüm, resim, halı dokuma, mermer atölyelerinde hünerlerini sergileyen yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen ESAYDAM Pasta ve Kurabiye Kursu öğrencileri, hazırladıkları pasta ve kurabiyeleri burada bulunan vatandaşlara da ikram ettiler.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.