Tarih: 01.01.0001 00:00 247

Kurban Vekalet Ücretleri Açıklandı

Her yıl dünyanın çeşitli bölgelerinde hayırseverlerin velaketleriyle kurban organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı bu yıl için kurban vekalet ücretlerini açıkladı.

Kurban Vekalet Ücretleri Açıklandı
 İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat  Mehmet Okyay tarafından yapılan açıklamaya göre; vekalet bedelleri yurt içi 600 TL.  olurken yurt dışı için ise 400 TL. olarak belirlendi.

“Kesimler İslami usullere uygun olarak yapılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.”

Bu yıl başta Türkiye olmak üzere, Somali, Suriye, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan) , Sudan, Moritanya ve Hindistan'da kurban organizasyonları yapılacağını vurgulayan Okyay, hayırseverlerin yardımlarını beklediklerinin altını çizdi. Kurbanların Türkiye’de de 30 şehirde kesileceği vurgusunu yapan Okyay, “Vakıf olarak yurt içinde 33 yurtdışında 15 öğrenci yurdu ile 3000 civarında öğrencinin barınma ihtiyacını karşılıyoruz. Hayırseverlerin yardımları ile yurtlarımızda bulunan öğrencilerimizin gıda ihtiyacını karşılarken ayrıca yurtdışında da ihtiyaç sahibi insanlara yardımları ulaştıracağız.” dedi. Kesimlerin İslami usullere uygun olarak yapılacağını söyleyen Okyay, böyle bir hayra vesile olmak isteyen herkesi vekaletlerini İhlas Vakfı’na vermeye davet etti.

Telefonla ya da online olarak vekalet verilebilecek

Vekaletlerin nasıl verileceği konusunda da bilgi veren Okyay, “Hayırseverlerimiz vekaletlerini online olarak www.ihlasvakfi.org.tr adresinden ya da +90 212 451 49 00 nolu telefondan verebilirler.”dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.