Tarih: 05.09.2014 12:09

Vali Mutlu’ya teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

 Başkan Akgün ayrıca yürütülen başarılı çalışmalar nedeniyle İstanbul Valisi, İstanbul Emniyet Müdürü ve Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü’ne birer teşekkür mektubu gönderdi.

Vali ve emniyete mektup

2 Eylül Salı günü komisyon toplantısına katılmak için evinden çıktığı sırada silahlı 4 kişi tarafından kaçırılan Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı kaçırıldıktan yaklaşık 40 saat sonra serbest bırakıldı. Yazıcı’nın serbest bırakılmasının ardından bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ersel Yazıcı’nın yaşadığı talihsiz olayın çok üzücü olduğunun altını çizerek şu açıklamayı yaptı: “Meclis üyemiz Ersel Yazıcı’yı kaçıranlar polisin başarılı ve aralıksız çalışması sonucu arkadaşımızı bırakıp kaçmışlardır. Kaçıranların yakalanmasıyla ilgili çalışma polis tarafından çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Arkadaşımızın sağ salim aramıza dönmesi bizleri son derece mutlu etti. Başta Ersel kardeşimiz ve ailesi olmak üzere, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyelerine, Büyükçekmece aileme geçmiş olsun. Arkadaşımızın kaçırıldığı andan itibaren büyük bir özveri ile çalışan, olayın aydınlatılması için aralıksız mesai yapan başta İstanbul Valimiz sayın Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü sayın Vali Selami Altınok’a, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü sayın Murat Başıbüyük’e ve polis teşkilatımızın bütün mensuplarına teşekkür ediyorum. Umarım bir kez daha böyle talihsiz ve üzücü olaylar yaşanmaz.' 

Başkan Akgün, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Vali Selami Altınok, ve Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük’e birer teşekkür mektubu gönderdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —