Tarih: 01.01.0001 00:00 177

Zabıtası 188 yaşında

Başakşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 188. yılını Bahçeşehir’de düzenlenen yemekli bir organizasyonda kutladı.

Zabıtası 188 yaşında
 Bahçeşehir İlyas Usta Restaurantta düzenlenen kutlama yemeğine, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Kartoğlu, Murat Şahin ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları katıldı.

 

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle düzenlenen organizasyona katılan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Kartoğlu ve Murat Şahin, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının haftasını tebrik ederek, başarılar diledi. Zabıta Müdürlüğü çalışanları Başkan Yardımcısı Kartoğlu’na çiçek takdim etti.

 

Zabıta Haftası’nın 188. yıldönümünü kutluyoruz. Bu hafta Zabıta teşkilatı için bir bayramdır. Bu bayramı tüm teşkilatımızla kutlamak istiyoruz diyen Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Faruk Öztürk, Müdürlük bünyesinde yürütülen çalışmaları anlattı, “Vatandaşlarımız mahalli sorunlarına ilk muhatap olarak Zabıtaları almaktadır. Yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban alanı yer tahsislerini bitirdik. Kaçak hayvanlarla ilgili denetimlerimiz ise Kurban Bayramı’na kadar devam edecek.”dedi. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.