GÜNCEL 10.09.2014 13:48:00 343 0

Sonbahar-Kış koleksiyonunda Mutlu Yüzler bir arada

LC Waikiki Sonbahar-Kış koleksiyonunun tanıtımı için farklı bir projeye imza attı ve sezon reklam filminde tüketicilerinin arasından seçtiği 20 Mutlu Yüz’e yer verdi. LC Waikiki, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Sonbahar-Kış k

Sonbahar-Kış koleksiyonunda  Mutlu Yüzler bir arada
 Türkiye’nin moda ve perakende sektörü lideri LC Waikiki, 2014’ün en renkli kampanyalarından birine daha imza attı. Mutlu Yüzler kampanyası ile dikkat çeken           LC Waikiki, Sonbahar -Kış sezonu koleksiyonunu 10 Eylül Çarşamba günü Vera Yıldız Park’ta düzenlenen basın toplantısında kampanya yüzü olarak koleksiyona renk katan 20 Mutlu Yüz ile birlikte tanıttı.

Mutlu Yüzler adını verdiği kampanya ile marka-tüketici ilişkisine yeni bir boyut getiren ve tüketicisine marka yüzü olma fırsatı tanıyan LC Waikiki, Sonbahar-Kış sezonunda yine rahatlık ve şıklığı ön plana çıkarıyor. Koleksiyonun tanıtıldığı ve 20 Mutlu Yüz’ün yer alığı reklam filminin galası yapılan toplantıda söz alan LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdürü Maria Comfort “Mutlu Yüzler kampanyası ile tüketicilerimize üründen daha fazlasını sunmak arzusundayız. Bu kampanyanın sonbaharın hüzünlü havasına mutluluk katacağına inanıyoruz” açıklamasıyla yeni koleksiyonu anlattı.

Yeni sezonda sayısız kombin alternatifi…

Koleksiyonda sonbaharın vazgeçilmezi trençkotlar, deri ceketler, çeşitli renk ve desenlerdeki kazaklar, denim pantolonlar, etek ve elbiseler kadınlara birbirinden farklı kombin alternatifleri sunuyor. Erkeklerde ise; kolej ve elyaf montlar, kapüşonlu triko kazaklar, denim ve chino pantolonlar öne çıkıyor.

Sonbahar - Kış koleksiyonu sezonun en trend parçalarını bir araya getiren LC Waikiki’nin kadın koleksiyonunda yine şık, çekici ve rahat tasarımlar bulunuyor. Siyah, kum rengi ve açık pembe sezonun öne çıkan renkleri. Koleksiyonda gri tonları, mor, lacivert, kahverengi ve haki ağırlıklı renkler ile de kadınlar için feminenliği rahatlıkla birleştiriyor. Yılan ve leopar desenlerinin yer aldığı işlemeli elbiseler, 3D nakışlı örme üstler, şık trençkotlar ve kadınsı çizgiler taşıyan deri ceketlerle kombine ediliyor. Pileli ve kalem etekler tercihe göre bu kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Koton parkalar, uzun hırkalar, yelekler kristal taş işlemeli tunikler, çizgili kazaklar ve daha pek çok alternatif bu sezon kadınlara sportif şıklığı yaşatıyor. Düz paça pantolonlar, 5 cepli etekler, sweat elbiseler ile günlük hayatta rahatlıktan ödün vermeyen kadınlara birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Kadın modasında denim bu sezon da vazgeçilmezler arasında yerini alıyor. Slim Leg denim pantolonlar, kapüşonlu salaş denim ve ekose gömlekler Sonbahar - Kış sezonunun vazgeçilmezleri.

LC Waikiki, Sonbahar’da erkeklere de günlük kullanım için şık ve spor alternatifleri bir arada sunuyor. Koleksiyonda; lacivert, mavi, kırmızı, hardal ve gri renkler öne çıkarken, kolej montlar, triko hırkalar, kapüşonlu triko kazaklar, rakam baskılı tişörtler, gömlekler sezonun dikkat çeken parçaları arasında yerini alıyor. Gömleklerde denim ve ekose detaylar göze çarpıyor ve kombinlere hareketlilik kazandırıyor.

Deri aksesuarlarla zenginleştirilen slim fit denimler ve chino pantolonlar bu sezon da çekiciliğini koruyor. Siyah, petrol, denizci mavisi, koyu yeşil, bordo, turuncu, mürdüm ve şarap rengindeki örme hırkalarda fermuarlı cep detayları, tahta düğmeler, süet dirsek ve omuz yamaları öne çıkıyor. Deri montlar, doğadan ilham alan turuncu ve sarı renk ağırlıklı elyaf montlar, düz baskısız gömlekler, renkli ekose oduncu gömlekler ve uzun kollu tişörtler şehirli bir görünüm sunuyor.

 

Mutlu Yüzler kampanyası hakkında

24 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve ünlü televizyoncu Mesut Yar ile işbirliği yaparak tüketicisinin mutlu anlarını paylaşmaya davet ettiği kampanyasında LC Waikiki, mutluluğu en güzel şekilde anlatanlar arasından seçtiği 20 kişiyi de marka yüzü olarak belirledi. 20 Mutlu Yüz olarak belirlenen isimler, LC Waikiki’nin kampanya için çektiği reklam filminde rol aldı. 2014 yılı sonuna kadar markanın yapacağı diğer iletişim çalışmalarında da yer alacak olan 20 Mutlu Yüz, aynı zamanda 10 bin TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.

 

LC Waikiki Mağazacılık hakkında

1985 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki “iyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki büyüme serüvenini 17 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki bugün 23 ülkede 500’e yakın mağazayla hizmet vermeye devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.