Tarih: 01.01.0001 00:00 195

Yaşar'dan Muhteşem Konser

Türk Pop Müziği’nin en köklü isimlerinin arasında yer alan Yaşar, Beylikdüzü’ne eğlence dolu bir akşam yaşattı. Ünlü Şarkıcı Yaşar, barış ve sevginin doyasıya hissedildiği ilçede performansı ile de göz doldurdu.

Yaşar
 Beylikdüzü Belediyesi’nin Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında ilçe halkıyla bir araya gelen Yaşar unutulmaz bir konser verdi. Dinamik yapısı ve hareketli parçaları ile kulaklara ve gözlere hitap eden sanatçı Yaşar, sevilen parçalarını hayranları için seslendirdi.  Canlı orkestra ekibi de başarısıyla vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

 

“Yaşar İlçemize Büyük Keyif Kattı”
Kendisini tebrik için sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yaşar’ın geceyi daha anlamlı kıldığını belirterek, “Yaşar’a hoş geldin diyorum. Barış ve Sevgi Buluşmalarımız da ilçeye büyük bir keyif kattınız. Beylikdüzü harika bir ilçe haline geliyor. Siz de buraya katkı sundunuz ve bu katkıdan çok da memnun olacaksınız” diye konuştu. Bu sözler üzerine “Ben de ilçeden ve vatandaşlarımızdan bu sinyali alıyorum” şeklinde cevap veren Yaşar, Başkan İmamoğlu tarafından kendisine takdim edilen hediyeye teşekkürlerini iletti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.