Tarih: 01.01.0001 00:00 795

Okul Çantası Bizden

Fatih Belediyesi, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde Fatih’te ilkokula yeni başlayan 6 bin öğrenciye okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye seti hediye etti.

Okul Çantası Bizden
 Fatih Belediyesi, ‘Okul Çantası Bizden’ kampanyası ile bu yıl da Fatih ilçesindeki okullarda 1. sınıfa başlayacak öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak, ailelerin ekonomik yükünü bir nebze de olsa hafifletmeye çalışıyor.

Hacı Süleyman Bey İlköğretim Okulu’nda düzenlenen çanta dağıtma törenine katılan çocuklar, çantalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden almanın mutluluğunu yaşadı. Velileriyle birlikte sınıflarına gelen öğrenciler eğitim hayatlarının ilk gününde Fatih Belediyesi tarafından yapılan sürprizle keyifli anlar yaşadı. Törende konuşan Başkan Demir, gelecek dönemlerde her okulda bir müzik orkestrasının kurulacağını belirterek, her öğrencinin bir müzik enstrümanı kullanacağının müjdesini verdi. Çocuklarla birlikte her velinin de yeni bir eğitim yılına başladığını söyleyen Başkan Demir, çocuklara yeni eğitim yılında başarılar diledi.

 Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun öğrenim gördüğü okulda hediyeleri dağıtan Başkan Mustafa Demir, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın Fatih’te öğrenim gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu söyledi. 

  Fatih Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla okula yeni başlayan 6 bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Fatih genelinde 37 ilköğretim okulunda yapılacak okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımına başlandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun öğrenim gördüğü Hacı Süleyman Bey İlkokulu’nda gerçekleştirilen eğitim yardımına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, öğrenciler ve aileleri katıldı. Birinci sınıf öğrencileri hediyelerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden alırken, Mustafa Demir okulda bulunan Ahmet Davutoğlu panosunu da inceledi.

 
“CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIMIZ FATİH’TE ÖĞRENİM GÖRMÜŞ”

  Okula uyum sürecinin ilk gününde çocukları yalnız bırakmayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kitaplar hükümet tarafından veriliyor. Biz de yeni başlayacak olan öğrencilerimize bir katkı olsun, bir anımız olsun diye çantalarını ve kırtasiye setini hediye edelim dedik. Her sene okula yeni başlayan çocuklara çantalarını, hediyelerini  bir okulda dağıtıyoruz. Tabi ondan sonra bütün okullarda yaklaşık 6 bin tane öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtıyoruz. Bu sene Ahmet Davutoğlu’nun başbakan olması bizim açımızdan ve bu okul açısından son derece önem teşkil etti. Bu sembolik açılışı burada yapalım dedik. Türkiye’nin lideri bir de dünya lideri Fatih’ten mezun ve Fatih eğitimi almış. Bizim şu andaki başbakanımız yine Fatih’ten mezun. Bundan daha büyük mutluluk olmaz” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.