Tarih: 15.09.2014 18:20

Medeniyet İçin Çağdaş Eğitim

Facebook Twitter Linked-in

“Manevi mirasım bilim ve akıldır…”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Akgün yayınladığı mesajda, eğitimi öncelik olarak gören ülkelerin bugün dünyanın en çağdaş ülkeleri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Hayatının her döneminde eğitimi benimseyen,aldığı iyi eğitimle modern dünyada söz sahibi olabilen, ülkesinin ve yaşadığı toplumun kalkınması için birikimlerini kullanabilen bireyler yetiştirilebilmesi bilim ve aklın doğru kullanılmasıyla olur. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te “manevi mirasım bilim ve akıldır” diyerek bu gerçeği bizlere göstermiştir.”

Eğitime desteğimiz devam edecek

Başkan Dr. Akgün mesajında öğrencilere de şöyle seslendi: “Aydınlık Türkiye’nin teminatı sevgili öğrenciler...Sizler ülkemizin,Cumhuriyetimizin geleceği; milletimizin umudusunuz.Türkiye Cumhuriyeti,Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine sizlerle ulaşacaktır.Buna inancım tamdır.Bunu başarabilmeniz için çok iyi eğitim almanız ve çok çalışmanız gerekmektedir.Sizler bu hedefe ulaşacak bilgi ve becerileri kazandıkça, ülkemiz ve milletimiz kazanacaktır.Sizin daha modern şartlarda eğitim alabilmeniz için okul yapmaya ve sizlere her alanda yardımcı olmaya devam edeceğiz.Bu bilinçle, her zaman eğitimi öncelikli hizmet olarak gördük.Bugüne kadar 25’nin üzerinde okulu,15’ten fazla çok amaçlı salonu sizler için hizmete açtık. Önümüzdeki dönemde bu sayıları daha arttıracağız. Çünkü siz öğrencilerimiz ve değerli öğretmenleriniz bunlardan çok daha fazlasına, en iyilerine layıksınız…“

Aydınlanma ordusu öğretmenlerimiz

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğretmenleri de “Başöğretmen Atatürk’ün izindeki aydınlanma ordusu” olarak nitelendirdi ve onlara da başarılar diledi.Dr. Akgün şöyle dedi:“2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın öğrencilerimiz ve yurdumuzun dört bir köşesinde maddi ve manevi zorluklara karşı, yılmadan fedakârca görev yapan öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını, her alanda başarılı geçmesini temenni ediyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —