Tarih: 16.09.2014 10:54

Eskidikçe Güzelleşecek…

Facebook Twitter Linked-in

 Yalınlığın ilham verdiği Meşe Grubu ürünleri: 3 boy Karabiber Değirmeni, 1 boy Nihale, Havan, Spatula, Kaşık, Maşa, Kaşıklık (tezgah üstü), Saklama Kutusu (çay, şeker, bakliyat… için), Bardak Altlığı, Kupa Askısı, Kağıt Havlu Askısı, 2 boy Oluklu Kesme Tahtası, 2 boy Düz Kesme Tahtası, 3 boy Yuvarlak Kulplu Asılabilir Kesme Tahtası, 3 boy Dikdörtgen Asılabilir Kesme Tahtası’ndan oluşuyor.Şık sunumu ile kesme tahtası grubu, özellikle peynir, meyve, pizza, pide, börek...vb servislerde kullanılırken; et sunumuna özel, kenarları oluklu olan iki model, özellikle pişmiş parça et kesimi ve sunumunda kullanılabilecek şekilde tasarlandı.  Bu ürün grubu,işlevsel yapısı ve şık görünümü sayesinde ev kullanıcılarının yanı sıra restoran, kafe gibi gastronomi profesyonellerine de hitap etmektedir.Özellikle pizza servislerinin vazgeçilmezi olacak karabiber değirmeni, sadece karabiber değil tuz ve kurutulmuş baharatları da çekme özelliği bulunmaktadır.Bazı modelleri dar mutfaklar için tasarlanan Meşe Serisi ürünleri, saplarında bulunan delikler sayesinde asılabilirler.Mutfağa ilgi duyan sevdiklerinize yıllarca severek kullanabilecekleri şık bir hediye alternatifi de olabilecek Meşe Serisi, Porland’ın mutfak araç gereçleri ile tekstil grubu ürünleri markası Porland Style etiketi ile raflarda yerini almaya başladı.


Meşe Serisi Kullanım ve Bakım Önerileri:
Bulaşık makinesinde yıkanmaz, mümkün olduğunca deterjan kullanmadan, durulanır şekilde soğuk su ile yıkanmalı, kurulanarak kaldırılmalıdır.
Zaman zaman sinmiş kokuları çıkarmak için kaya tuzu ve limon suyu ile temizlenebilir. Parlaklığını kaybettiğinde kesme tahtalarına özel yağ uygulanabilir.Karabiber değirmenleri yıkanmaz, nemli bir bez ile silinerek temizlenir.

Meşe Serisi Fiyat Bilgisi:

MEŞE ÇKB KABI  MEŞE ÇKB KABI          49,00 tl
MEŞE BARDK ALT BARD.ALT.4LÜ          29,00 tl
MEŞE HAVAN TAK MEŞE HAVAN TK    49,00 tl
MEŞE KAŞIK     KAŞIK                            19,00 tl
MEŞE KARAB.DEĞ KARABIBER DEĞ     29,00 tl     ( 16 cm )
MEŞE KARAB.DEĞ KARABIBER DEĞ     39,00 tl     ( 22 cm )
MEŞE KARAB.DEĞ KARABIBER DEĞ     49,00 tl     ( 27 cm )
MEŞE KUPA ASK. MEŞE ASKISI               59,00 tl
MEŞE KUTU      MEŞE KUTU                49,00 tl
MEŞE MAŞA      MAŞA                         19,00 tl
MEŞE MERDANE   MERDANE                  39,00 tl       
MEŞE NİHALE    NİHALE                          39,00 tl
MEŞE SPATULA   SPATULA                     19,00 tl
KAĞIT HVL ASKI KAĞIT HV. ASK            39,00 tl
READY KSM TH S READY KESM TH     69,00 tl
READY KSM TH L READY KESM TH     79,00 tl
HANDY KSM TH S HANDY KESM TH   59,00 tl
HANDY KSM TH L HANDY KESM TH    89,00 tl
PADDLE KSM.T.S PADDLE KSM TH       49,00 tl
PADDLE KSM.T.M PADDLE KSM TH    59,00 tl
PADDLE KSM.T.L PADDLE KSM TH       79,00 tl
TURNO KSM.TH.S TURNO KESME T    49,00 tl
TURNO KSM.TH.M TURNO KSM T M  59,00 tl
TURNO KSM.TH.L TURNO KSM T L      79,00 tl

PORLAND Hakkında:
1976 yılında açılan ilk züccaciye mağazası ile temelleri atılan Porland markasının, doğuşu sayılabilecek bu ilk adımdan sonra, 1984 yılında özellikle gastronomi tüketicilerine yönelik masa üstü malzemeler pazarlama faaliyeti yürütülür. 1980'lerin sonuna doğru üretime yöneliş başlar 1992 yılında, % 100 yerli sermaye ile kurulan Porland; porselen üretiminin yanı sıra portföyündeki üç markası (Festino, Fiamma, Porland Style), yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesi, 1.500 çalışanı, 19 mağazası ve pek çok satış noktası ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Porland, başarısını uluslararası platformlara da taşıyarak dört ana bölgede 40'den fazla ülkeye üretiminin % 65'ni ihraç etmektedir. 20 yılı aşkın Ar-Ge deneyimine ve güncel teknoloji ile donatılmış Ar-Ge laboratuvarlarına sahip olan Porland, bu yöndeki çalışmalarını strateji ve büyüme hedeflerine paralel olarak şekillendirerek, bu çerçevede hedef pazarlara optimize edilmiş ürünleri, yaratıcı tasarımları, çevreci yaklaşımlarla sunmaktadır.Porland, Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan yerli porselen üreticisidir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —