Tarih: 18.09.2014 11:44

Çocukların Okul Çantaları Meydan Merter AVM’den

Facebook Twitter Linked-in

 Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek yeni kampanya ile 15-26 Eylül  tarihleri arasında hafta içinde aynı gün 150 TL’lik ve üstü alışveriş yapan tüm

ziyaretçilere Okul Çantası hediye ediliyor. 

 

Okul alışverişi’nde 1.gelecek bu fırsatla birlikte tüm ziyaretçiler harcarken kazanmanın

mutluluğunu da yaşayacaklar.

Meydan Merter Alışveriş Merkezi Müdürü İlhan Karakaya;Meydan Merter AVM olarak, tüm ziyaretçilerimizi bu yeni kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. 01-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz kampanyamızın yoğun ilgi görmesi üzerine            15-26 Eylül tarihleri arasında yeni bir kampanya düzenliyoruz Özellikle geleceğimizin umudu sevgili çocuklarımızı hem sevindirmek hem de harcarken kazanmanın mutluluğunu yaşamak için tüm anne ve babaları Meydan Merter AVM’ye bekliyoruz ” diyor.

Değerlendirmeniz ricasıyla;

Teşekkürler;

Editöre: Bülten Eki’nde Kampanya Afiş Görseli ve AVM Logosu sunulmaktadır.

Meydan Merter AVM Hakkında Bilgi:

“M1 Meydan Merter Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine şehrin karışıklığından uzakta şık cafelerde dinlenme imkanı verecek şekilde tasarlandı. M1 Meydan Merter’de temiz hava ile buluşan ziyaretçiler, daha fazla alışveriş keyfi için enerji toplayacaktır. Alışveriş Merkezi içinde hizmet veren Real Hipermarketleri, binlerce çeşit ürünü ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. M1 Meydan Merter ayrıca  Deichmann, LCW, Hotiç , Koton, Hatemoğlu gibi ulusal ve uluslararası pek çok ünlü markaya ev sahipliği yapıyor.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —