GÜNGÖREN 24.09.2014 19:10:00 1459 0

Deniz Bank'tan Bayram Ettiren Kredi

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde destek sağlamayı ilke edinen DenizBank, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla üreticilerin nakit ihtiyaçlarına yönelik özel fırsatların yer aldığı yeni kampanya başlattı.Kampanya kapsamında, 23 Ey

Deniz Bank
 Tarımın finansmanında özel bankalar arasında birinci sırada konumlanan DenizBank; sektörün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ürün ve kampanyalar sunmaya devam ediyor.'Üreticilere Bayram Ettiren Kredi'  adıyla başlatılan yeni kampanya çerçevesinde, üreticiler % 0.85’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle kredi kullanabiliyor.Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Banka'nın 10 yıl önce Tarım Bankacılığı alanında başlattığı ve büyük önem atfettiği desteği sürdürmek ve üreticilerin yanında olmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü söyledi.Sun, 'Tarım sektörünün finansmanında özel bankalar arasında lider konumumuzu sürdürüyor olmak bizlere gurur verdiği kadar omuzlarımıza büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Halihazırda Tarım Bankacılığı hizmeti veren 262 şubemiz ile Türkiye’nin dört bir yanına Bankamızın farkını taşıyoruz. Bunu sürdürmek amacıyla yeni kampanyalarla üreticilerimizin yanında ve yakınında olabilmeyi, sorumluluğumuzun bir gereği olarak değerlendiriyoruz. Bu çerçevede yaklaşan Kurban Bayramı öncesi üreticilerimizin oluşacak nakit ihtiyacına destek olmak amacıyla % 0.85 faiz oranından başlayan, 36 aya varan vade ve uygun geri ödeme seçenekleri sunan, formalitesiz yeni bir kredi kampanyası başlattık. Tarım sektörünün gelişimi için üstlenmiş olduğumuz önemli misyon gereği finansman anlamında, üreticimizi sektörün ihtiyacına uygun yeni ürün ve kampanyalar ile tanıştırmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğimiz.' dedi.

DenizBank Hakkında
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 739 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu çatısı altında; DenizBank'ın yanı sıra yedi yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile finansal olmayan üç yerli iştirak ve Bahreyn'de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım,  Ekspres Menkul, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetimi; Intertech, DenizKültür ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.
www.denizbank.com,  www.facebook.com/DenizBank,  twitter.com/DenizBank

Sberbank Hakkında
berbank of Russia, Rusya’nın en büyük bankası ve önde gelen global bir finans kurumudur. Sberbank Rusya’daki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmakta olup ulusal ekonominin ana kreditörü ve Rusya’nın en fazla mevduat toplayan bankasıdır. Sberbank’ın kurucusu ve ana hissedarı olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri, yerli ve yabancı yatırımcılara aittir. Sberbank’ın 20 ülkede 110 milyondan fazla bireysel müşterisi ve  1 milyon kurumsal müşterisi bulunmaktadır. 18.000’den fazla şubesi ile Rusya’daki en geniş şube ağlarından birine sahip olan Sberbank’ın uluslararası operasyonları İngiltere, ABD, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye ve diğer ülkelerde gerçekleştirilmektedir. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir.


Bahçeli'den 'boks eldivenli' poz!

Bahçeli: Terörsüz Türkiye çatısı kurulacaktır

Levent Özkan İle Yeni Dönem...

Ömer Çolak, Güven Tazeledi... ( GÖRÜNTÜLÜ HABER )

Özdemir’den Togay Çoban’a Destek Mesajı

Eröz, Bayrağı, Doğru’ya Teslim Etti…

Kacır’dan Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi

Özkan, Çatalca İçin Hayallerimiz Var…

MHP'den "Vakit Tamam" Mesajı…

Kadın Liderliği Yerelden Yükseliyor...

Türkiye ile Katar arasında 8 anlaşma

Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de buluştu

İYİ Partili Akalın, çiftçinin TMO'daki sıkıntısını gündeme getirdi

Türkgenç’ten Aday Adayları İçin Kritik Değerlendirme

İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi


Yıldız, Yerel Basını Unutmadı…

Maket Sergisine Yoğun İlgi…

TBMM YAPAY ZEKA ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULDU

Bahçeli'den 'boks eldivenli' poz!

Bursa Milli Eğitim'den 'mektup yazma' yarışması

Mardinli oyuncu Fırat Kaya, 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de

KTO akaryakıt sorununu Ataş'a iletti

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve kar uyarısı

Kömür yardımı kararı 'Resmi'leşti

Türkıye’nin En Yüksek İkinci Sertifika Notu

Erdoğan'dan Türkiye Musevileri Hahambaşı için taziye

Konya'da öğrencilere ilk ödeme yapıldı

23 ilde FETÖ'ye 110 'Kıskaç'!

Usta oyuncu Bedia Ener hayatını kaybetti

Geçici koruma statüsündeki Suriyelilerle ilgili İletişim'den açıklama

Ağrı'da öğrencilerden hayallere ilk adım

Yapay Zeka Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı... Bugünün değil, yarını kökten değiştirecek güç!

Yeni Yol TBMM'de ilk grubunu yapacak

Bakan Göktaş KKTC yolcusu

Rauf Denktaş İstanbul Beylikdüzü'nde anıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.