GÜNCEL 26.09.2014 09:56:00 538 0

Adom Yayıncılık'tan muhteşem imza günü

Merkezi Büyükçekmece’de bulunan ADOM Yayıncılık, Beylikdüzü’nde düzenlediği imza gününde yüzlerce kitapsever bir araya geldi.

Adom Yayıncılık
 Adom Yayıncılık tarafından Beylicium Alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününe çok sayıda kitapseverin yanı sıra ilçenin siyaset, eğitim ve iş dünyasından önemli isimler bir araya geldi.  Etkinlikte kısa bir konuşma yaparak katılımcıları selamlayan Nezir Karayün, “ yaklaşık 20 Yıl önce kurduğumuz Adom Ajans çatısı altında hızla büyüyen Adom medya grup ve Adom Yayıncılık bugün gurur kaynağımız oldu. Yoluna emin ve kararlı adımlarla devam eden Adom Yayıncılık başta oğlum Ahmet Karayün olmak üzere seçkin yazarları ile kadrosunu genişletmektedir.  Bugün, yazarlarımız Ahmet Karayün, Şengül Selvi, Esra Nimsi ve Malatya’dan aramıza katılan yazarımız Şenay Ertuğrul Seçkin ile hem dostlarımızla bir araya gelmek hemde okurlarımız ve takipçilerimizi kitaplarımız ile buluşturmak istedik” dedi.

 

Demirkol ve Bakırcı başarı diledi

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Adom yayıncılığa başarılı çalışmalar dilerken, “Bölgemizin yazarlarına ve yayıncı firmasına her zaman sahip çıkacağız” dedi. Beylikdüzü ilçe Milli eğitim müdürü Yafes Bakırcı, “ işimiz eğitmek, öğretmek ve okutmak. İşimiz gereği okuyan ve yazan gençleri görmek bizleri gururlandırır. Bölgemizde Türkiye genelinden yazarların okurlarıyla buluştuğu yayın firması ile yazarları ve okurları bir araya getiren ve insanları okumaya teşvik eden Adom Yayıncılığa teşekkür ediyoruz. Kitaplarını okumak için sabırsızlandığım değerli dostum Nezir Karayün’ün oğlu Ahmet Karayün’ü eserleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İlçemiz genelindeki tüm okullarımızda yazar buluşmaları programlarımız çerçevesinde öğrencilerimizin Gazeteci Yazar Ahmet Karayün ile buluşmasını sağlayacağız.” dedi.

 

Katılım yoğun oldu

Adom Yayıncılık tarafından düzenlenen imza gününde, yazarlardan Ahmet Karayün’ün babası Yerel Basın Birliği başkanı Nezir Karayün, imza gününe katılan Basın mensubu arkadaşları ve bölgemiz iş adamları ile tek, tek ilgilendi.

 Adom Yayıncılık tarafından Belicium Avm. Giriş katında bulunan ''Kitap Adam'' Kırtasiye ve Kitap mağazasında düzenlenen imza gününe; Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol, İlçe milli eğitim müdürü Yafes Bakırcı, İlçe Emniyet müdürü Özcan Yanmaz, Beylikdüzü Kayak ve yüzme kulübü Başkanı Metin Karayazı, AREV Vakfı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü eski Belediyesi Başkanı Orhan Tıraşoğlu,   Beylikdüzü Belediyesi Başkan danışmanı İsmail Yalcın, Beylikdüzü Belediyesi Başkan yardımcısı Zeki Çanakçı, Av. Osman Gürcan Çelikkol ve eşi Hürriyet Nalan Çelikkol, Dr. Salih Yıldırım, işadamı eski il genel meclisi üyesi Cemil Tıraşoğlu, Beylikdüzü Zonguldaklılar derneği başkanı Yakup Alacalı, Beylikdüzü KAI Derneği Başkanı Gürsel İlgüz, işadamı Cengiz Tıraşoğlu, işadamı Lütfü Bakırcı başta olmak üzere Beylikdüzü Belediyesi CHP’ li meclis üyeleri, STK başkanları, iş adamları ve Basın Hayat Torlak, Sefer Aydın, M. Mustafa Karayün, İlker Akduman, Filiz Özsoy, Güler Eryiğit, Haluk Özçelik, Behçet Söğüt, Ali Tarakçı, Kenan İlhan, Ersin İnci, Sercan Yakupoğlu, Murat Abdullahoğlu, Yunus Arıkan, Muhlis Polat, İlknur Çelik, Nuri Saatçi, Kıymet Cengiz, Nazlı Bürcü, Duygu Canko, Av. Osman Gürcan Çelikkol, Dr. Salih Yıldırım, Mehmet Mert, Ali Aydın, Av. H. Nalan Çelikkol, Tahsin Arpacı, Esat Korkmaz, Kadri Cemil Yayla, Halil İbrahim Yayla, Kadir Karayün, Mesut Demir, Remzi Yayla, Hamza Selvi, Fatih Sancar, Mehmet Ünal,  Mimar Oğuzhan Karayün, Fatma Selvi, Mehmet Karayün, Gaye Karademir, Kezban Akgül, Nil Arı, Hasan Karyün, Tuğba Soylar, Sebahattin Acar, Ayşe Karaali, Kadriye Yumus, Elif Kızıltepe, Bekir Sulh, Şilan Eraslan, Yaşar Selvi, Sude Zeynep Sulh, Suna Karaduman, Mihrican Diniz, Fersan Çoksavcı, Sebahattin Öztürk, Engin Pınarbaşlı, Cenk Canko, Eren Ermiş, Alparslan Bozkurt Ermiş, Haydar Aydın, Mustafa Küpeli,  mensupları katıldı.

 

 


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.