Tarih: 01.01.0001 00:00 312

Yurdakul’dan Veda Ziyareti

Aydın iline vali yardımcısı olarak atanan Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e veda ziyaretinde bulundu.

 Yurdakul’dan Veda Ziyareti
 2012 yılı sonunda Büyükçekmece’ye atanan Kaymakam Yurdakul, İçişleri Bakanlığı 2014 yılı yaz dönemi Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aydın’a vali yardımcısı olarak atandı.  Büyükçekmece Kaymakamı Yurdakul’un ilçeye önemli hizmetleri bulunduğunu, birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Yurdakul’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.


“Uyum içinde çalıştık”

Büyükçekmece’de görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam İbrahim Yurdakul,  “Büyükçekmece’den güzel anılarla ayrılıyorum. İstanbul’un en huzurlu ve kültür seviyesi yüksek ilçelerinden bir tanesinde görev yaptığım için kendimi şanslı görüyorum. İki yıllık görevim süresince Başkan Akgün’le vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına uyum içinde çalıştık. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.