Tarih: 01.10.2014 13:01

İsveç’te “Enerji Verimliliği” Projesini İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Holmlund’dan Akgün’e Teşekkür

Çalışma ziyareti boyunca projenin gerçekleştirilmiş ve planlanan tüm faaliyetlerinin sunumları yapıldı. Ev sahibi Umea Belediyesi, konuk ekipler için saha ziyaretleri düzenledi. Ziyaretler esnasında iyi uygulama örnekleri tanıtılıp bu örneklerin yerinde incelenmesi sağlandı.Büyükçekmece Belediyesi proje ekibi, ‘Çocuklara yönelik faaliyetler yaparak enerji ve enerji verimliliğini artırma’ konulu çalışmaları dikkat çekici buldu. Bu tespit “Umea Enerji Merkezi” ile de paylaşıldı. Son gün genel bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye’den gelen belediye ekiplerini akşam yemeğinde ağırlayan Umea Belediye Başkanı Lennart Holmlund, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ve tüm diğer ortak belediyelerin başkanlarına selamlarını ileterek, projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Stratejik Plan’da Değerlendirilecek
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kapsamda proje ekibim tarafından yapılan bir çalışma ziyaretinin sonuçlarında Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları konularında alınan notları ilgili birimlerimiz incelemekte ve değerlendirerek 5 Yıllık Stratejik Planımıza adapte etmektedirler. Büyükçekmece’mizi her alanda dünyanın her noktasında başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Oralardaki yenilikleri de bölgemize kazandıracağız” dedi.

Dış İlişkiler Müdürlüğü Temsil Etti
Proje ortaklarından olan Bornova,Karşıyaka ve Zeytinburnu belediye proje ekipleri ile birlikte, projenin ana çıktısı olacak “Enerji Verimliliğinde Web Tabanlı Personel Eğitimi”faaliyeti hakkında da çalışmalar yapıldı.Toplantıya Büyükçekmece Belediyesi’ni temsilen Proje Koordinatörü Dış İlişkiler Müdürü Selin Burçak Ünal ve Enerji Yönetim Birimi çalışanlarından Çevre Mühendisi Bahar Eşmen ile Makine Mühendisi Mehmet Evren Koçak katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —