Tarih: 21.10.2014 09:59

Görkemli Sünnet Düğünü

Facebook Twitter Linked-in

 Müdür Bakırcı, oğulları için düzenlediği sünnet düğününde dostlarıyla bir araya geldi. Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Bakırcı çiftini bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Siyaset, iş, eğitim ve sanat dünyasından birçok ismin bir araya geldiği sünnet düğününe; Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, çevre ilçe milli eğitim müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Mehteran Tahtı ile Salona Getirildiler
Padişah tahtı ile salavatlar eşliğinde salona getirilen Muhammed Emin ve Seyid Eren uzun alkışlar aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, törende tüm davetlileri selamlayarak yaptığı açılış konuşmasında, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.” dedi.

“İlahiler Eşliğinde”
Müdür Bakırcı’nın konuşmasının ardından okunan ilahiler eşliğinde düğün devam etti. İlahilerin ardından sahneye çıkan Urfa sıra gecelerinin vazgeçilmez sesi türküleriyle geceye renk kattı. Yemeğin ardından sahnenin yanında yoğrulan çiğ köfte tüm davetlilere ikram edildi. Ünlü Sanatçı Çılgın Sedat ve daha birçok sanatçının da katıldığı sünnet düğününde eğlenceli dakikalar yaşandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —