Tarih: 01.01.0001 00:00 293

Başakşehir Zabıtası’ndan nokta hizmeti

Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te ‘İletişim Noktaları’ kurdu.

Başakşehir Zabıtası’ndan nokta hizmeti
 Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sular Vadisi’nin tüm alanlarında vatandaşların sorunlarını yerinde çözmek amacıyla ‘İletişim Noktaları’ kurdu. Sular Vadisi ve Gölet’te kurulan ‘İletişim Noktaları’nda bu alanları kullanan vatandaşlara Zabıta hizmetleri sunulmasının yanı sıra vatandaşların şikâyet ve talep başvuruları alınarak Belediye hizmetlerine erişimi sağlanıyor. Başakşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından vatandaşların talepleri anında ilgili müdürlüğe yönlendiriliyor ve çözüm buluyor.

 

İletişim Noktaları ile Sular Vadisi ve Gölet’te yürüyüş ve spor yapan vatandaşlar, Belediyeye gelmeden taleplerini Belediye ekiplerine anında iletebiliyor. Vatandaşlar belediyenin hizmete dönük yüzünü her alanda hissediyor.

 

Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün iletişim noktaları yanında görev araçları da yenilenerek hizmete sunuldu.  Araçlara, Müdürlüğün amblemi ve görev yaptıkları bölgelerin isimleri yerleştirildi. Yeni görünümüyle Zabıta araçları vatandaşlara hizmet için hazır. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.