Tarih: 01.01.0001 00:00

Mahalle Sakinleri Tepkili!

Tehlike saçan bu ilkel görüntüler, İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı olarak tanımlanan Bahçelievler ilçesinin en gelişmiş mahallesinden…

Mahalle Sakinleri Tepkili!
 Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda bulunan elektrik direklerinden sarkan kabloların balkonlara, pencerelere, kapılara temas etmesi ve yerlerde sürünmesi mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı olarak tanımlanan Bahçelievler ilçesinin en gelişmiş mahallesi olan Siyavuşpaşa’da elektrik direklerinin son durumu tehlikeye davetiye çıkarıyor. Bahçelievler Siyavuşpaşa mahalle halkı cadde ve sokaklarda bulunan elektrik direklerinden sarkan kablolardan çıkacak yangından korktuklarını belirterek yetkilileri göreve çağırdı. 5 yıldır elektrik kabloların yerin altına alınması için mücadele verdiklerini belirten Siyavuşpaşa mahalle sakinleri kısa zamanda yetkililerden cevap bulamazsa, eylem yapacaklarını belirttiler.

Hangi Çağda Yaşıyoruz?

Elektrik kablolarının yer altına alınması için çalmadık kapı bırakmadıkların belirten mahalle sakinleri, “Cadde ve sokak aydınlatma direklerinden elektrik kabloları bağırsak gibi sarkıyor. Kimimizin kapısından, kimimizin penceresinin önünden geçen kablolar tehlike saçıyor. Hangi çağda yaşıyoruz. Can ve mal güvenliğimiz yok. Yetkililer biran önce bir çözüm bulmalı. Aksi taktirde mahalle halkı olarak büyük eylemler yapmayı planlıyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

5 Bin Dilekçe Topladılar

5 bini aşkın imza toplayan mahalle sakinleri şikâyetlerini mahalle muhtarları Selami Aykut’a da aktardı. Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut da mahalle sakinlerinin verdiği beş bin dilekçenin örneklerini Bahçelievler belediyesine, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne, Bahçelievler BEDAŞ’a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına ve BİMER Başbakanlık İletişim Merkezine ulaştırdığını ifade etti.

Mahallelinin Tepkisi Sert Olacak

Muhtar Aykut, “Mahalle sakinlerimiz şikâyetlerini sürekli muhtarlığa iletiyor. Biz de muhtarlık olarak gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık. Fakat bu zamana kadar yetkililerden 33 cadde ve sokağımız için olumlu cevap alamadık. Yetkilerin bizi duyabilmesi için mahallede birkaç kişinin ölmesi mi lazım? Eğer bunu istiyorlarsa bunun vebalini ödemek hiç de kolay olmaz. Mahalle sakinlerimiz adına ben yetkililere sesleniyorum; Gelin buradaki yan yatmış, kabloları sarkmış direkleri daha güvenli hale getirelim. Aksi takdirde mahalle sakinlerimizin tepkileri çok daha sert olacak” dedi. 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.