Tarih: 01.01.0001 00:00 171

öğrencilere çevre bilinci aşılanıyor

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören öğrencileri çevre konusunda bilinçlendirmeyi sürdürüyor.

öğrencilere çevre bilinci aşılanıyor
 Çevreye karşı olan duyarlılığı ile her zaman bir adım öne çıkan Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki okullarda verdiği eğitimlerle öğrencilerde de çevre bilincini aşılıyor.

 

Gönüllü, bilinçli ve sorumlu…
Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce son olarak MEV Koleji öğrencilerine “Geri Dönüşüm Gelecektir Projesi ve Ekolojik Tarım” ile ilgili bilgilendirme ve sunum yapıldı.

Öğrencilere, sağlıklı,  güzel ve temiz bir dünyanın ancak çevrenin korunmasıyla mümkün olabileceği anlatılırken, kaynakların verimli kullanılması konusunda da uyarılar yapıldı.

Ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, atık piller, elektronik atıklar, kompostlaştırma, ekolojik tarım konuları aktarılarak çevreye daha fazla önem verilmesi konularında verilen eğitimin ardından,  öğrencilere çevre konusunda gönüllü, bilinçli ve sorumlu olmaları gerektiği hatırlatıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.