Tarih: 01.01.0001 00:00 131

1500 asansör denetlendi

Büyükçekmece Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren müteahhitler ve inşaat firmalarının teknik elemanlarına “Asansörlerde İş Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu bir seminer verdi.

1500 asansör denetlendi
 Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerine Büyükçekmece Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Makine Mühendisi Mehmet Evren Koçak ve Universal Sertifikasyon Proje Koordinatörü Serkan Yazıcı konuşmacı olarak katıldı.


1500 asansör denetlendi

Aynı zamanda da 2 yıldır Büyükçekmece genelindeki asansörlerin denetimini gerçekleştiren Universal Sertifikasyon Proje Koordinatörü Serkan Yazıcı, ilçe genelinde gözlemlediği teknik eksikleri anlattı. Asansör kazalarının nedenleri ve kazaların önüne geçilebilmesi için neler yapılması gerektiğini konularında da bilgi veren Yazıcı, Büyükçekmece’de 2000’in civarında asansör bulunduğunu, 2014 yılının ilk 10 ayında 1500 asansörün denetlendiğini açıkladı. Bu yılın sonuna kadar bütün asansörlerin denetimden geçirilmiş olacağını da sözlerine ekleyen Yazıcı, elde ettikleri bilgi ve deneyimleri her ortamda paylaşamaya açık olduklarını ifade etti.


Tescil işlemi ve denetimlerde karşılaşılan sorunlar

Seminerin bir diğer konuşmacısı Büyükçekmece Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü makine mühendislerinden Mehmet Evren Koçak, inşaatların iskan aşamasında karşılaşılan eksiklikler, asansör konusunda yaşanan sıkıntılar ve asansör kuyusunun standartları ve montajına yönelik bilgiler verdi. Koçak, Büyükçekmece Belediyesi’nin halkın can güvenliğine büyük önem verdiğini bu açıdan da asansör konusunda denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini de vurguladı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.