Tarih: 19.11.2014 10:03

Gönül Dostları Cuma sohbetlerinde

Facebook Twitter Linked-in

 Okul aile birliği başkanı Memişoğlu önderliğinde başlatılan ve her hafta Cuma namazı sonrasında okul aile birliği salonunda bir araya gelen dostlar, öğle yemeği eşliğinde sohbet ediyor. Sohbet konusu gelecek nesiller ve eğitim olunca, gönülden gelen bilgiler paylaşılıyor.



Okul içerisinde çalışmalarıyla göz dolduran Yakup Memişoğlu, sohbet sonrasında gazetemiz genel yayın yönetmeni Nezir Karayün’e okulu gezdirdi. Abdesthane, mecsid ve konferans salonlarında yapılan yenilik ve düzenlemeleri anlatan Memişoğlu, gelecek nesillere güvenle bakmak istiyorsak, her şeyin başının eğitim olduğunu unutmayacağız. Amacımız, sağlam karakterli, kişilik sahibi iç ve dış etkenlere karşı dayanıklı bireyle yetiştirmek” dedi.


26 dersliği ve özel eğitim sınıfları ile ilçe genelinde eğitimde özel çalışmalara imza attıklarını ifade eden, okul aile birliği başkanı Memişoğlu, velileri ve eğitimli geleceğe güvenle bakmak isteyen işadamları Cuma sohbetlerine beklediklerini ifade etti.

Memişoğlu, Cuma namazını birlikte eda edecekleri misafirleri için, öğle yemeği ve çeşitli ikranları olacağının da altını çzierken, “ Amacımız çocuklarımız ile birlikte Cuma namazlarında aynı duaları yapabilmektir. Onların gönülleriyle birlikte olduğumuzu hissettirmek ve tüm amacımızın geleceğe güvenle eğitim ile alacakları saygı ve terbiye ile, ilim ile bakabilmelerini sağlamaktır” dedi.

Cuma namazı ve öğle yemeğin sonrasında okulu gezidiğimiz Karakaş ve Memişoğlu, Mescid başta olmak üzere okul içerisnde bulunan özel uygulama alanlarını tanıttı. Misafirlerine okul ve çocukların için yapmayı hedefledikleri projelerini anlatan Memişoğlu, iş adamlarını ve velileri duyarlı olaya davet etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —