Tarih: 19.11.2014 10:09

“Okumak değerlidir”

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye’de bir ilk

 

            Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulunu3-F Ve 3-D sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları 'Minik Yazarlar Kulübü Kitap tanıtım Sergisi' nin açılışı 12 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 10:00 da okulun sergi salonunda gerçekleşti.

 

            Açılış İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut DEMRKOL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI, Belediye Başkan Yardımcısı Emel TURAN ve Okul Müdürü Sefer ERGEN tarafından gerçekleştirildi.  Sınıf Öğretmenleri Turan ŞENKUL ve Hüseyin UÇMAZ rehberliğinde herşeyiyle kendine ait olan kitaplarını sergileyen minik öğrenciler kitaplarını öncelikle protokole tanıttılar. Kitap okumanın gerekliliğine değinen Kaymakam Ahmet Mesut DEMRKOL, öğrencilerine, ailelerine, öğretmenlerine ve okul idaresine teşekkür etti.

 

“Okumak değerlidir”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI 'Okumamızı herkes ister öğütler bekler ancak bizi yazmaya yönlendiren kişiler ve etkenler çok azdır. Yazmak daha önemli ve güzeldir. Yazan insan zaten okur, okumak zorunda kalır. Bu projeyi önemsiyorum, destekliyorum, öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum.' dedi.  Bu projede görev alan minik yazarlarının İlçemizde bulunan diğer İlkokulları da gezerek söyleşiler yapmasını, kitaplarını tanıtmasını ve yazma alışkanlığı ile ilgili farkındalık oluşturması için okul idaresine talimat verdi.,


Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan da öğrencilerin yazmış oldukları eserleri büyük kitap şeklinde bastırıp diğer okullara ve kütüphanelere de belediye olarak dağıtacaklarının müjdesini verdi.

 

Aile birliğinden teşekkür

Okul aile birliği yetkilileri, açılış sonrasında yaptıkları açıklamada, “İlk ve Ortaokul olduktan sonra büyük bir değişim gösteren okullarımızda fiziki anlamda hızlı değişiklikler başlamıştır. 24 Kasım 2014 tarihinde Vehbi Orakçı tarafından yaptırılan Büyükşehir İlkokulu Öğretmen odası öğretmenlerin hizmetine sunulacaktır. Eğitim kalitesiyle fiziki donanımıyla iddialı olan okul Beylikdüzü İlçesinin bir numarası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Yeni göreve başlayan okul müdürümüz Sefer ERGEN e başarılar diliyoruz” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —