“Aile” Dayanışması

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, toplumun temelini oluşturan ailenin güçlendirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Sorunlar karşısında birlikte el ele

TUZLA 24.11.2014 17:03:00 0
“Aile” Dayanışması
Haberi Sesli Oku
 Sorunlar Karşısında Birlikte El Ele Vererek Güçlü Olabiliriz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’nın sorunların tespiti, çözümün sağlanması ve uygulanması temeliyle çalıştığını söyledi. Her komisyonun üstlendiği sorumlulukla buna katkı sağladığını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Biz Gönül Elleri Çarşısı olarak komisyonlarımızla toplantılarımızı yapıyoruz. Bugün Aileyi Güçlendirme Komisyonu’muzun toplantısında bir araya geldik. Ailelerimizin yanında olduğumuzu, hangi konularda destek olmamız gerektiğini birlikte oturup konuşmamız adına önemsiyoruz. Toplum içinde yaşarken neleri sorun olarak görüyoruz, çözüm önerilerimiz ve bu sorunlara nasıl parmak basabiliriz diye düşünüyor, projeler hazırlıyor ve uyguluyoruz. Sorunlar karşısında birlikte el ele vererek güçlü olabiliriz. Hayatı yaşarken, yokuş yukarı çıkarken zorlandığımız noktalar olabiliyor. Bunları aşmak adına paylaşımlarda bulunmak verimli oluyor. Ev ekonomisine nasıl katkıda bulunuruz, çocuklarımızın sorunları nasıl aşabiliriz, daha güzeli nasıl yakalayabiliriz, insanlarımızın yükünü nasıl alabiliriz konularını konuşuyoruz.” dedi.
Diyalogumuz Sürdükçe Güzel Çalışmalara İmza Atacağız
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın toplumun her kesimine ulaştığını ve iletişim kanallarını açık tuttuğunu belirten Dr. Fatma Yazıcı, diyalog halinde bulunmanın başarılı sonuçlar doğuracağını vurguladı. Yazıcı, “Halkın sosyal açıdan dezavantajlı kesimiyle yakından ilgileniyoruz. Biz mümkün olduğunca yetimiyle, engellisiyle, aileleriyle diyalog halinde olmaya çalışıyoruz. Toplumun en önemli yapı taşı aile. Ailenin en önemli yapı taşı da kadın. Kadını güçlü tutabilirsek, ayakta tutabilirsek kadını, çocuğu, erkeği ve aileyi ayakta tutma şansımız oluyor. Hep birlikte el ele vererek daha güçlü aileyi nasıl oluşturabiliriz diye çalışıyoruz. Diyalog halinde olduğumuz sürece daha güzel çalışmalar, daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.  
Sıkıntılarımızı da Sevinçlerimizi de Birlikte Paylaşacağız

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı da konuşmasında kadının güçlü olmasının toplumu güçlendireceğini vurguladı. Her duygunun paylaşılmasını önemseyen Şamlı, konuşmasında “Şu anda kendimi çok mutlu hissediyorum. Çok güzel bir organizasyonda, çok güzel bir toplulukla beraberiz. Annelerimiz çok kıymetli. Bizleri, büyüklerimizi, herkesi yetiştiren analarımız. Belediye Başkanımız ve eşinin önemle üzerinde durduğu kadınlar topluluğuna madden, manen destek olmaya, birlikte olmaya gayret ediyoruz. “Siz güçlü olursanız, Türkiye güçlü olur.  Siz güçlü olursanız dünya güçlü olur” gözlüğüyle bakıyoruz. Sıkıntılarımızı, güzel günlerimizi birlikte paylaşacağız. Dolayısıyla inşallah bu birlikteliğimiz uzun sürer.” ifadesini kullandı.
Uyuşturucu bağımlılığı alanındaki çok yönlü çalışmalarıyla tanınan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Narkotik Uzmanı, Polis Memuru İsa Altun da toplantıda madde bağımlılığının oluşumu ve ailelerin dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi verdi. Toplantıda, Aileyi Güçlendirme Komisyonu’nun çalışmaları değerlendirildi, El Sanatları Komisyonu’nun çalışma sistemi, ihtiyaç sahibi bayanların üretime katılarak maddi kazanç elde etmesinin aile bütçesine katkısı hakkında bilgi verildi.  

Beylikdüzü Belediyesinden Dezenformayona Karşı Uyarı...

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…

Büyükelçi'den Konya'ya ziyaret

Soylu'dan Özel'e 'İngiliz Özgür' paylaşımı!

MHP Bandırma’da Ramazan Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Sofrası"

Edirne Valisi Yunus Sezer'in Ramazan Bayramı Mesajı

Çalık’tan Duygusal Mektup…

Nuri Aslan İBB Başkan Vekili Seçildi

Çebi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Seçildi

Edirne Valisi Sezer'den 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Mesajı: "Vatan Size Minnettardır"

Can Aksoy, Anne, Aile ve Mabed Kırmızı Çizgimizdir

Çalık, İçin Adalet Çağrısı

Özdemir’den Sokak Çağrısına Sert Tepki, “Provokasyonlara Geçit Vermeyelim”

İpsala'da Drone Destekli Sivrisinek Mücadelesi Başlatıldı

Özel’den Beylikdüzü Belediyesi’ne Destek Ziyareti

Beylikdüzü Belediyesinden Dezenformayona Karşı Uyarı...

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…


GENÇLERDEN UTKU BAŞKANA DAVET...

İl Emniyet Müdürü Karaburun'a Ziyaret

Türkiye'de ilk 14 soruda İklim Kanunu...

ERDOĞAN'DAN DEM PARTİLİ İSİMLERE SÜRPRİZ KABUL

Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Külliye'de

İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İstanbul'daki sokak olaylarıyla ilgili dezenformasyon iddiaları çürütüldü

Bakan Tekin, Eğitimi Çorum'dan Değerlenirdi

1 Ocak'tan bu yana 555 terörist etkisiz

Bursa ile Bosna-Hersek arasında kardeşlik köprüsü

Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı

Pakistan ithalatında tarife kontenjanı için yeni düzenleme

Sağlıklı nesil yarışmasında Bilecik zirvede

Bankalar 'yeşil varlık oranını' raporlaştıracak

Genç yetenekler sesleriyle büyüledi!

Kuzey Irak'ta Muhteşem Nevruz Kutlamaları

Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal’a Ziyaret

MİLLİ ŞEHİDİMİZ KEMAL BEY MEZARI BAŞINDA ANILDI

Hürbakış, Yeni Yayın Dönemi Başlıyor…

Çifte Cinayet Zanlıları Yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.