Tarih: 29.11.2014 14:07

24 Kasım öğretmenin şeref günüdür

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Özvatan, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

24 Kasım öğretmenin şeref günüdür

Esenyurt eski İlçe Milli Eğitim Müdürü olan ve uzun yıllar ilçede eğitime büyük katkılar sağlayan Yusuf Özvatan söz alarak duygularını dile getirdi. Özvatan, “ Bugün hep birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamanın sevincini yaşıyoruz. 24 Kasım bildiğiniz gibi öğretmenin şeref günüdür. Bugün mesleğimizin saygınlığını yineleme ve yüceliğini anma günüdür. Öğretmenler günümüz hepimize kutlu olsun” dedi.

Hükümet eğitimi birinci sıraya almıştır…

Özvatan ardından Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal söz aldı. Dal, “ Bugün bizler için yani öğretmenler için hazırlanan bu organizasyonda başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün ki hükümetimiz en büyük bütçeyi eğitime ayırmış ve bu alanda çalışmalar yapılmaktadır. Çünkü hükümetimiz tarafından eğitim en birinci sıraya alınmıştır. Esenyurt ilçemizde ise belediyemiz ve belediye başkanımız bütçenin büyük kısmını eğitime ayırmıştır. Bu açıdan gerek burada yaşayan bir vatandaş ve bir eğitimci olarak Belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

24 Kasım öğretmenlere hediye edilmiş

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, çocukları ve gençleri geleceğe yetiştirerek şekillendiren öğretmenler için güzel bir moral gecesi olduğunu söyledi. Başkan Kadıoğlu, “ Bugün öğretmenlerimiz için gençlerimizi yetiştiren ve geleceğe yönelik şekillendiren eğitimcilerimiz için güzel bir eğlence gecesi olsun istedik. Çünkü bu görevde olan insanlar her şeyin iyisine layıktır. Öğretmenlerimiz için 24 Kasım hediye edilmiş. Bu gün maksadıyla sizlerle yemek yiyelim ve güzel vakit geçirelim. Bugün katılım gösteren tüm konuklarımız bize onur verdiniz. Annesinden fazla çocukların sizlerle olduğu ve onlara şekil vereceğiniz, özgürce iyi bir eğitim verebileceğiniz günler diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Yüksek oranda derslik ihtiyacımız var

Başkan Kadıoğlu’nun konuşması sonrasında Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci söz aldı. İnci, “  Esenyurt ’ta gerçekten her konuda organizasyon rahatlığı yaşıyoruz. Esenyurt ‘ta hizmet noktasında her alanda yapılanlardan dolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Esenyurt nüfusu her yıl 100 bin artan büyük bir ilçedir. Yüksek oranda derslik ihtiyacımız var. Bu kadar çok sayıda yeni okul ve derslikler olmasına rağmen her yıl 10 bin yeni öğrenci eğitime başlıyor. Okul yapımı Esenyurt ‘ta çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye başkanımız 30 yeni okul için protokol yaptı. Bunların 15 tanesinin temeli attık. İnşallah önümüzdeki yıllarda sınıf mevcutları daha standart hale gelmiş bir Esenyurt ilçesi olacaktır. Burada bütün yetkililerimiz ile birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız neticesinde eğitim ve diğer hizmetlerde ilçemizi üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Orhan Ölmez ile unutulmaz saatler…

Konuşmalar sonrasında Esenyurt Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan’a eğitime verdiği katkılarından dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal tarafından hediye ve çiçek takdimi yapıldı.

Programın final bölümünde ise fantezi ve romantik müziğin yıldızı besteci ve söz yazarı Orhan Ölmez sahne aldı. Ünlü sanatçı Orhan Ölmez’in şarkıları ile öğretmenler keyifli bir gece yaşadılar.      




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —