Tarih: 01.01.0001 00:00 319

Tüm Okulları Ziyaret Etti

Ak parti Silivri İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Silivri’de ki okulları ziyaret etti.İlçede ki tüm okulların ziyaret edildiği programa, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe Yönetim Kurulu Ü

Tüm Okulları Ziyaret Etti
 Sabah,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği çelenk sunma programına kalabalık bir şekilde katılım gösteren Ak Parti İlçe Başkanlığı, Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda ki resmi törenlere de iştirak ettikten sonra Silivri’de ki okulların ziyaret edileceği programlarına gerçekleştirdiler. Program dahilinde İlçe de bulunan 72 okul ziyaret edilerek görevi başında ki Öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Gerçekleşen program da Silivri’nin Danamandıra, Sayalar, B.Çavuşlu gibi en uzak mahalleleri dahi ziyaret edilirken, öğretmenler detek tek tebrik edilerek Öğretmenler Günleri de kutlandı.Özellikle İlçe merkezine uzak köyler de görev yapan öğretmenler, bu anlamlı günde unutulmayıp ziyaret edilmekten dolayı duydukları memnuniyet dile getirdiler.
DEMİRAL “ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ.”
AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral’da beraberinde ki,İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ı makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Milli Eğitim personelinin Öğretmenler gününü tebrik eden Demiral gerçekleştirdiği ziyarette “Geleceğimizin şekillendirecek olan nesillerin yetişmesi için, gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizebüyük saygı duyuyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez dağa kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.” dedi. Silivri İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Ay’da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.