Tarih: 13.12.2014 10:36

Başbakan Davutoğlu, Başakşehir Belediyesi’nde

Facebook Twitter Linked-in

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Küçükoğlu’nun cenaze namazının ardından Başakşehir Hizmet Binasına geçerek, Belediye Başkanı Uysal ile makamda bir süre görüştü.

 

Hasan Küçükoğlu son yolculuğuna uğurlandı 

 

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Başakşehir Belediyesi şirketi Başakkent A.Ş’nin Genel Müdürü Hasan Küçükoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Küçükoğlu’nun cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Başakşehir Tunahan Camisi’nde kılındı. Başbakan Davutoğlu, cuma namazının ardından aynı camide Hasan Küçükoğlu'nun cenaze namazına katıldı. İlahiyatçı, yazar Ömer Döngeloğlu’nun kıldırdığı cenaze namazına; Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, Ak Parti il ve ilçe mensupları, merhumun akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.

 

34 yaşında vefat eden Küçükoğlu için kılınan cenaze namazı öncesi taziyeleri baba Ali Küçükoğlu ile ağabeyi Abdullah Küçükoğlu kabul etti. Aileye başsağlığı dileyen Davutoğlu, Hasan Küçükoğlu'nun tabutuna da omuz verdi. Küçükoğlu’nun naaşı Cenaze namazının ardından Kayabaşı Şamlar Mezarlığı'na defnedildi.

 

Başbakan Davutoğlu, Başakşehir Belediyesi’nde 
Cenaze namazının ardından Başakşehir Belediyesi Hizmet Binasına geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Belediye Başkanı Uysal ile bir süre makamında sohbet etti.

 

Başbakan Davutoğlu ve Başkan Uysal görüşmenin ardından Belediye Hizmet binası fuaye alanına geçti. Belediye Başkanı Uysal, alanda yer alan maketler üzerinden ilçede hayata geçirilen önemli projeler hakkında Başbakan Davutoğlu’na bilgiler aktardı. 

Başakşehir Belediyesi tarafından yapılan M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi kampüsü hakkında da Başkan Uysal’dan bilgi alan Başbakan Davutoğlu, “Başakşehir’e diğer bir ziyaretimizde bu alanları gezelim ve inceleyelim” dedi. Başbakan Davutoğlu, Belediye ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —