Tarih: 20.12.2014 12:00

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKAN KADIOĞLUNU AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

 Belediyenin spor kulüplerine yönelik yapmış olduğu maddi, malzeme, lokal, araç tahsisi ve tüm yardımlardan dolayı kulüp yöneticileri Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ettiler.


Kadıoğlu; “Spor bir disiplin ve eğitimdir”

Toplantıda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Önümüzdeki süreç içinde yine spor kulüplerimize destek ve yardımlarımız artarak devam edecektir. Çünkü gençlik bizim için önemlidir. El birliği ile spor adına yeni projeler yapacağız. Spor kulüplerine gençlerimiz konusunda büyük görevler düşüyor. Ne kadar fazla gencimiz spora yönlendirilirse bir o kadar da gençlerin verimliliği artacaktır. Spor bir disiplin ve eğitim faaliyetidir” dedi.  Başkan Kadıoğlu’na tüm spor kulüpleri adına Esenyurt Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Murat Cebecioğlu plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Esenyurt ’ta faaliyet gösteren 13 amatör spor kulübünün 7’si futbol, 2 kick box, 2 boks,  1 kungfu ve 1 karate branşlarından oluşmaktadır.

Toplantıya Esenyurt Spor Kulüpler Birliği Yöneticileri ile Esenyurtspor, Yeşil Esenyurtspor, İncirtepe Spor, Esenkent Spor, Esenyurt Gümüşhane Spor, Örnek İdman Yurdu, Esen Bayburt, Kıraç Spor Kulübü, Hayat Spor Kulübü, Gençlik Spor Kulübü, Bağırtlak Spor Kulübü, Wushu Spor Kulübü ve Toprak Spor Kulübü katıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —