Tarih: 01.01.0001 00:00 149

Büyükçekmece'den Babaeskispor’a geçit yok!

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor, evinde ağırladığı Babaeskispor’u 4-1 mağlup ederek ilk devrenin son maçını galibiyetle tamamladı.

Büyükçekmece
Taraftar desteği büyüktü

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Büyükçekmece Belediyespor'u, Büyükçekmeceliler grubu altında toplanan taraftar grubu da yalnız bırakmayarak, 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. Katıldığı bir cenaze töreni nedeniyle son anda programı değişen ve karşılaşmayı izlemeye gelemeyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, maç sonucunu telefonla öğrendi.


'Daha iyi yerlerde görmek istiyoruz
'

Başkan Akgün, “ Büyükçekmece’mizi futbolda çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Tam anlamıyla istediğimiz sonucu alamasak da umudumuzu yitirmeyeceğiz. Önümüzde ikinci devre var. Ne olacağını hiç bilemeyiz. Devrenin son maçında alınan sonuç buna en güzel örnektir. Yönetimi ve futbolcuları kutluyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.