Tarih: 22.12.2014 16:17

Geleceğe Adım Atmak

Facebook Twitter Linked-in

 Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde ”Adanmış Ömürler’’ programında dinleyicilerle buluştu. Kahramanmaraş’da doğan ve on çocuklu bir ailenin ferdi olan Taşgetiren, İmam Hatip yıllarından, üniversite yıllarına ve yazarlık hayatında yaşadığı hayat tecrübelerini paylaştı.


ÜLKENİN GELECEĞİNDE SORUMLULUK ALMAK

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi mezunu olan Taşgetiren, İmam Hatip Lisesi’nde okumasıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Gazeteci Taşgetiren ‘’Tek partili dönemlerin yaşandığı o dönemlerde çok sıkıntılar yaşandı. Babam o yıllarda beni imam hatip lisesine kayıt ettirdi. Bu aslında babamın tercihi idi. Ben babamın gelecek projesiydim. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Başbakan Davutoğlu da önceki dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de aynı şekilde… Bizler babalarımızın gelecek projeleriydik. Babalarımız bizi bu ülkenin geleceğinde sorumluluk almamız ve taşın altına elimizi koymamız için imam hatip liselerine yazdırdılar. Bize düşen görev,  bize yüklenen görevleri ileriye taşımaktır’’ dedi.


HEP DAVA UĞRUNA MÜCADELE ETTİK

Üniversiteyi bitirdikten sonra bir işe girip çalışmak yerine Mücadele Birliğine katıldığını anlatan Taşgetiren, ‘’TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Hüseyin Gülerce mücadele birliğinde yetişmiş dava uğruna mücadele eden insanlardır’’ dedi. Mücadele Birliğinin misyonunun Ülkenin geleceğini hazırlamak ve yetişmiş insan sağlamak olduğunu anlatan Taşgetiren o dönemde aynı zamanda gazeteciliğe ve yazarlığa giriş dönemi olduğunu ifade etti. Birlik adına çıkarılan Bayrak Gazetesinde ilk yazılarını yazmaya başladığını söyledi.


28 ŞUBAT İSLAM’I AZALTMA OPERASYONUDUR

28 Şubat dönemine de değinen Taşgetiren “28 Şubat, İslam’ı azaltma operasyonudur ve Türkiye’nin dışından yapılan bir operasyondur’’dedi. Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Şirin ve Kenan Gültürk’ün yanı sıra çok sayıda dinleyicinin katıldığı programda Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren, yıllar önce yazdığı ‘’Bu ne biçim uygarlık’’ adlı şiiri okudu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —