Tarih: 01.01.0001 00:00 92

Miniklere sürpriz hediyeler

Büyükçekmece Belediyesi'nin geleneksel hale dönüşen 'Yılbaşı Çocuk Şenliği' bu yıl da olukça renkli ve coşkulu gerçekleşecek.

Miniklere sürpriz hediyeler
 27 Aralık Cumartesi günü, Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 'Yılbaşı Çocuk Şenliği'ne her yıl olduğu gibi bu yılda binin üzerinde çocuk katılacak.

 

Miniklere sürpriz hediyeler
Bale, tiyatro, modern dans ve folklor gösterileri ile renklenecek olan şenliğe katılan minikler , hem eğlenecek hem de akranları ile birlikte 2015'yılını coşku ile karşılayacaklar. Program kapsamında miniklere birbirinden özel yeni yıl hediyeleri verilecek. 

 

Paylaşmanın mutluluğu...
Her yıl düzenlenen Yılbaşı Çocuk Şenliği'nin bundan sonraki yıllarda da sürdürüleceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 'Öncelikli amacımız çocuklarımızın birbirleri ile aralarında güçlü bir dostluk bağı kurmalarını sağlamak, paylaşmanın mutluluğunu çok küçük yaşlarda öğretmek ve sosyalleşmelerinin önünü açmaktır' ifadesini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.