Tarih: 27.12.2014 18:32

CHP gençliği köy okullarına yardım eli uzattı

Facebook Twitter Linked-in

 CHP'li gençler kampanya kapsamında ilk olarak, Büyükçekmece Karaağaç köyündeki Adnan Kahveci İlkokulu'nu ziyaret ederek, topladıkları yardımları öğrencilere ulaştırdılar.


Mutlulukları gözlerinden okunuyordu

CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları, 'Köy Okullarına Yardım Projesi' kapsamında ilçe belediyeleri ve iş adamlarını ziyaret ederek köy okullarında okuyan öğrenciler için yardım topladı. Topladıkları yardımları yine kendi elleriyle öğrencilere dağıtan CHP'li gençlerin ilk durağı Büyükçekmece Karaağaç Köyünde bulunan Adnan Kahveci İlkokulu oldu.

80 öğrencinin eğitim gördüğü okula temizlik malzemesi, kışlık mont, bot, okul çantası ve kırtasiye malzemeleri CHP'li gençler tarafından öğrencilere teslim edildi. Yardımları alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, öğrenciler CHP Büyükçekmece Gençlik kolları Yöneticilerine teşekkür etti.


'Kampanyayı genişleterek sürdüreceğiz'

Okula yapılan yardımların teslim edilmesi sırasında CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları yöneticilerini yalnız bırakmayan CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ile CHP ilçe yönetiminde bulunan Kadriye Dağ ve Fırat Gümüş, başta Gençlik Kolları Başkanı Murat Güzel olmak üzere Yönetici gençlere teşekkürlerini iletti. Gökbulak yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek; 'Kampanya kapsamında köy okullarındaki çocukların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaya çalışacağız. Oradaki öğrencilerin de bu tür yardımlara ihtiyacı var. Onlar da bizim kardeşlerimiz, çocuklarımız. CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları tarafından başlatılan bu anlamlı kampanyayı daha da genişleterek, sürdüreceğiz. Ulaşabildiğimiz bütün öğrencilere ulaşmaya çalışacağız' ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —