Tarih: 01.01.0001 00:00 190

Yeni Yıla Coşkuyla Girdiler

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel “Yılbaşı Çocuk Şenliği’nin 22’incisi coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu.Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonu'nda gerçekleştirilen şenliğe bu yıl binin üzerinde çocuk katı

Yeni Yıla Coşkuyla Girdiler
 Minikler Hayran Bıraktı

Bale, tiyatro, modern dans gösterisi ve Mardin yöresi folklor oyunları gösterisi ile sahne alan minik öğrenciler, hem kendileri eğlendi hem de salonu dolduran velilerini eğlendirdi. Yılbaşı şenliğine katılan öğrenciler ortaya koydukları performans ile bir yılın yorgunluğunu geride bırakırken, 2015 yılını da coşku ile karşıladılar. Gösterilerin tamamlanmasının ardından sahneye çıkan yüzlerce minik Noel Baba hep bir ağızdan yeni yıl şarkıları söylerdiler. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün aynı saatlerde bir başka toplantıya katılmak zorunda olduğu için bu yılki şenliğe katılamazken eşi Hatice Akgün, minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

Başkan Akgün’ün Selamını İletti
Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Selami İnce, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eğitime özellikle de ilköğretim çağındaki öğrencilerin eğimine büyük önem verdiğini hatırlatarak, “Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün hepinize sevgi ve salamlarını iletmek istiyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta eğitmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“Hepinizi Tek Tek Kutluyorum”
Hatice Akgün’de yaptığı konuşmada salonu dolduran minik öğrencileri ve velilerini selamlayarak; “Gösterilerinizi izlerken hem çok eğlendim, hem de büyük bir keyif aldım. Hepinizi tek tek kutluyorum. Yeni yılın hepinize ailelerinizle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Hatice Akgün, Koordinatör Selami İnce ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu tarafından öğrencilere sürpriz yılbaşı hediyeleri dağıtıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.