Tarih: 01.01.0001 00:00 229

Gümüşhaneliler Başkanı Kahvaltıda Ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında hemşerileri ile bir araya geldi. Esenyurt Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kısa süre önce gerçe

Gümüşhaneliler Başkanı Kahvaltıda Ağırladı
 “Bu dönemde aralıksız hizmetlerimize devam edeceğiz”

Başkan Kadıoğlu, “ Gümüşhane derneğinin yeni yönetimini tebrik ediyor ve başarılı işler yapmasını temenni ediyorum. Gümüşhane insanı genelde dürüst ve doğru olur. Bu intibaınızı bozmayın. Allah birliğinizi ve beraberliğinizi hiçbir zaman bozmasın. Esenyurt ’ta sizlerle birlikte halkımıza ve ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni projelerimiz ve yeni yatırımlarımız ile Esenyurt halkının refah ve huzuru daha da iyi olacaktır. Bu dönem yine aralıksız hizmetlerimize devam edeceğiz. Birçok il ve ilçelere olduğu gibi Gümüşhane ilimize de yatırım ve desteklerimiz var.   Dernekler birlik, beraberliği sağlamak için önemli bir yer teşkil etmektedir. Çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek hazırlayabilmemiz için hayırlı ve faydalı etkinlikler içinde bulunmalıyız.

Akdemir Teşekkür Etti…
Düzenlenen kahvaltı programında konuşma yapan Esenyurt Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakkı Akdemir, katılımından dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm hemşerilerine teşekkür etti. Akdemir, “ Başta Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu olmak üzere tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Derneğimizde yapacağımız çalışmalar ile hemşerilerimize ve yaşadığımız bölgeye faydalı işler bizim en önemli hedefimizdir” dedi.   


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.